Opgericht 25 september 1950

"Mijn Voeks"  (Alleen beschikbaar met een gebruikers account)

Voor Voeks leden (en donateurs) is de 'Mijn Voeks' functie beschikbaar. Dit geeft onder meer toegang tot de eigen gegevens zoals deze in de ledenadministratie staan.

U volgt de instructies op het scherm. De inlognaam en het wachtwoord kiest u zelf. Het e-mailadres is verplicht hetzelfde als het e-mailadres dat al geregistreerd is in de ledenadministratie. Is dat laatste niet het geval of heeft u intussen een ander e-mailadres,  geef dan uw e-mailadres per e-mail door aan Bureau Voeks (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of via het Voeks Contactformulier. Na een succesvolle registratie zijn de extra opties bij het MijnVoeks menu zichtbaar voor de ingelogde gebruiker. Krijgt u een melding dat uw e-mailadres reeds in gebruik is, neem dan contact op met de webmaster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Klik op registreren om te beginnen.


Geen Voekslid ?
Indien u (nog) geen lid bent van Voeks, dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier

De huidige mogelijkheden van 'MijnVoeks' zijn:

1. Eigen gegevens in de ledenadministratie inzien en muteren:

U kunt bepaalde contactgegevens, zoals emailadres en telefoonnummer(s) en partner/echtgenoot/echgenote, zelf aanpassen. Voor wijziging van andere gegevens kan contact opgenomen worden met Bureau Voeks. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

2. Contactgegevens delen

Voeksleden kunnen hun contactgegevens zichtbaar maken voor mede Voeksleden via het menu-item 'mijn contactgegevens delen' door het invullen van een webformulier. Deze gedeelde informatie betreft:
voornaam, achternaam, emailadres, eventueel (laatste) werkmaatschappij en een extra veld voor eventuele opmerkingen.

De toegang tot deze informatie is beschikbaar voor alle andere geregistreerde Voeksleden. Deze contactinformatie moet door het Voekslid zelf worden onderhouden.

3. Nieuwsbrieven

Voeks heeft een aantal nieuwsbrieven waarvoor leden zich kunnen aanmelden.

4. Toegang tot korting website van de personeelsvoordeelwinkel

5. Toegang tot documenten

  • Shell World NL edities (Shell World is gestopot. Er komen dus geen nieuwe uitgaves meer bij)
  • Voeks Jaarverslagen
  • Regio documenten