Regio Den Haag

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

 

 

genealogieCursus. In samenwerking met het Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) bieden wij een cursus genealogie aan. U leert hoe u stamboomonderzoek moet doen. Veel aandacht zal er zijn om online bronnen te gebruiken.

Docenten. De cursus wordt gegeven door de heren Ron van Rooijen en Gerard Velders, beiden verbonden aan het NGV.

Locatie. De cursus wordt gehouden in de bovenzaal van paviljoen Te Werve, Huis de Wervelaan 115 in Rijswijk.

Laptop. Neem je eigen laptop mee. Voeks heeft enkele laptops beschikbaar voor deelnemers zonder apparaat. Laat ons weten of je daar gebruik van wilt maken.

Datums. De cursus wordt gehouden op 5 woensdagmiddagen van 14.00- 16.30 uur op 18, 25 januari, 1, 15 en 22 februari 2023.

Kosten. Voor de gehele cursus zijn de kosten € 50 per persoon. Hiervan betaalt Voeks de zaalhuur, de docenten, de handouts en koffie of thee tijdens de pauze.

Aanmelden. Aanmelden via de website. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Als je reeds hebt aangegeven belangstelling voor de cursus te hebben, moet je je toch definitief aanmelden. Indien teveel aanmeldingen, dan wordt je op de wachtlijst geplaatst. Je krijgt een email als bevestiging en met de details voor de betaling.

aanmelden knop