Regio Den Haag

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

 

 

Excursie productielocatie     “DUNEA DUIN en WATER”  te Scheveningen.

Schoon drinkwater in de Randstad vormen de basis voor een goed leven.

De wachtlijst die is ingesteld is voldoende groot, daarom is de aanmeldknop verwijderd.

Ben je nieuwsgierig naar waar jouw drinkwater vandaan komt? Breng dan een bezoek aan onze productielocatie te Scheveningen, naast de Watertoren. Een unieke ervaring, waarbij je alles ontdekt over waterzuivering.
Woensdag 5 april 2023 13:00 uur. 

Watertoren

Ben je nieuwsgierig naar waar jouw drinkwater vandaan komt? Breng dan een bezoek aan onze productielocatie te Scheveningen, naast de Watertoren. Een unieke ervaring, waarbij je alles ontdekt over waterzuivering.

  • Maximale groepsgrootte is 20 personen.
  • Kosten € 10,00 p.p.
  • Locatie Pompstationsweg 351 2597 JV Den Haag
    (ingang via Harstenhoekweg, voorbij slagboom. Deze opent vanzelf). Doorrijden tot de ingang van het afgesloten terrein (naast de Watertoren). Ter plekke is gratis parkeren achter het afgesloten parkeerterrein. Wel even melden bij de portier.

De Watertoren staat in de Oostduinen bij Scheveningen, ter hoogte van de Pompstationsweg. De toren heeft de status van rijksmonument en is ontworpen in Eclectische stijl door architect Bert Brouwer en civiel ingenieur Theodor Stang in 1874. Gebouwd door het Haagse Duinwaterleidingsbedrijf  

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 uur:
Aankomst en registratie bij het entreegebouw. Pompstationsweg 351,  2597JV te Den Haag (ingang via Harstenhoekweg, voorbij slagboom). Cees van de Noort, de excursiebegeleider, neemt de groep mee naar de ontvangstzaal .
13:10 uur:
Ontvangst met koffie en thee, inleiding over het bedrijf, vertoning bedrijfsfilm en rondleiding over de productielocatie waar u het verhaal krijgt te horen en te  zien “Van bron tot Kraan”.
15:30 uur:
Einde programma


In verband met de veiligheid van onze drinkwatervoorziening is het niet toegestaan om foto en video-opnamen te maken. Ook wordt aan iedereen bij aankomst bij het entreegebouw gevraagd zich te legitimeren.

Als tip willen wij meegeven om makkelijk zittend schoeisel aan te trekken. Deze excursie is niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn.

Heeft u interesse aanmelden via de website. Aanmelding is nog geen bevestiging!
Deze volgt te zijner tijd i.v.m. max. groepsgrootte