opgericht 16 april 1951

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Kerstdiner 2021

JohannaHof2

Het bestuur prijst zich gelukkig dat het kerstdiner dit jaar kan doorgaan, Het kerstdiner wordt op dinsdag 14 december gehouden, gewoontegetrouw in restaurant Johanna’s Hof te Bakkum. Vanaf 16.30 uur wordt u welkom geheten. Het diner start om 18.30 uur en eindigt om circa 22.00 uur.

De keuzes voor het hoofdgerecht zijn twee soorten vlees (wildstoof of gebraden konijnenbout) of gebakken witte vis (kabeljauw met garnaaltjes) of vegetarische linzen curry met naanbrood.

Corana regels

In verband met de laatste coronaregels willen wij u op het onderstaande wijzen.

Vanaf 25 september is er in alle horeca (behalve afhaalrestaurants), bij evenementen (zoals festivals, optredens, feesten en publiek bij professionele sportwedstrijden) en bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters) alleen toegang mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dat geldt binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. 

 

Kosten

De kosten voor het kerstdiner zijn € 55,00 p.p. voor leden en € 68,00 voor introducés.

Betaling van dit bedrag op rekening van de penningmeester (NL 63 ABNA 056 15 01 386 t.n.v. Voeks Haarlem-Alkmaar te Heemstede), uiterlijk 1 december 2021 o.v.v. kerstdiner.

Vergeet u niet bij uw aanmelding op het formulier eventuele opmerkingen m.b.t. dieetwensen te vermelden.

 

Aanmelden

  • Opgave gaarne via het aanmeldformulier;
  • per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.);
  • telefonisch bij de activiteitencommissaris (06-242 739 30) is natuurlijk ook mogelijk. 

Vergeet u niet bij uw aanmelding op het formulier eventuele opmerkingen m.b.t. dieetwensen te vermelden.

Wanneer u vervoer wenst dan kunt u contact opnemen met de activiteiten commissaris.

 

Route.

De Johanna’s Hof ligt aan de Johannisweg 3 te Castricum aan Zee (1901 NX Bakkum), tegenover bezoekerscentrum De Hoep van het PWN. In uw navigatiesysteem kunt u het beste Zeeweg 31 (camping Bakkum) invoeren, het restaurant ligt net voor de camping aan de linkerkant.