Regio Apeldoorn

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Vacature Activiteitenteam

Het bestuur van Voeks Regio Apeldoorn is op zoek naar mensen die de activiteiten-coördinator mee willen helpen met het organiseren van activiteiten. De activiteiten-coördinator heeft de verantwoording voor de uiteindelijk planning, organisatie van activiteiten en het overleg met het regiobestuur. De coördinator wordt daarin ondersteund door een team van leden. De werkzaamheden van deze teamleden zijn variabel, afhankelijk van persoonlijke interesse of vaardigheden en kunnen bijvoorbeeld bestaan uit bedenken van activiteiten, het plannen en organiseren van een enkele activiteit, het verzorgen van de aankondigingen, het maken van foto's en verslagen enz.

Gemiddeld wordt er één activiteit per maand georganiseerd. Terugkerende activiteiten zijn de nieuwjaarsreceptie, de regionale ledenvergadering, het midgetgolfen, het kerstdiner en een aantal lezingen, wandelingen en uitjes. Er is voldoende ruimte voor eigen ideeën en het uitproberen van nieuwe activiteiten.

Het tijdsbeslag van bovengenoemde taken is variabel maar gemiddeld hooguit enkele uren per maand. Reiskosten worden vergoed. Mocht u of uw partner interesse hebben om lid te worden van het activiteitenteam neemt u dan contact op met de activiteiten-coördinator of een van de bestuursleden.