Regio Apeldoorn

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Vacature Coördinator Activiteiten

Het bestuur van Voeks Regio Apeldoorn is nog steeds op zoek naar een Activiteitencoördinator. De coördinator houdt zich bezig met de uiteindelijk planning en organisatie van activiteiten voor de leden van de Regio. Een groep actieve leden ondersteunt de activiteitencoördinator bij zijn/haar werk in het bedenken en organiseren van activiteiten. Leden die dit wensen (en/of hun partners) kunnen zich bij deze groep aansluiten.
Het gaat om ongeveer 1 activiteit per maand. Terugkerende activiteiten zijn de nieuwjaarsreceptie, de regionale ledenvergadering, het midgetgolfen, het kerstdiner en een aantal lezingen, wandelingen en uitjes. Er is ruimte voor eigen ideeën en het uitproberen van nieuwe activiteiten. Het vaststellen van het definitieve activiteitenprogramma geschiedt in overleg met het regiobestuur. 

Tot de taken van de Activiteitencoördinator behoort ook het opstellen van een beschrijving van de activiteit, er zorg voor dragen dat deze in de agenda en Voeksnieuws worden gepubliceerd en dat na afloop van de activitioet een verslag wordt gemaakt.

Het tijdsbeslag van bovengenoemde taken is gemiddeld enkele uren per week. Reiskosten worden vergoed. Als u of uw partner interesse heeft in deze leuke functie, neemt u dan snel contact op met een van de bestuursleden.