Opgericht 25 september 1950

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

VOEKS AGENDA

Wandeling Middelharnis
Donderdag, 4. November 2021, 10:00

Wandelen

De laatste wandeling van dit jaar lopen we op donderdag 4 november in Middelharnis. Verzamelen vanaf 10.00 uur bij ‘t Majoortje, Kaai 1, 3241CE Middelharnis voor de gratis kop koffie. De wandeling start rond 10.30 uur en is ongeveer 7,9 km en voert ons langs de langgerekte haven en door het centrum van Middelharnis en Sommelsdijk met vele mooie gebouwen en een museum.

De wandeling is op te splitsen in twee delen. Wil je niet alles lopen dan kan halverwege een koffiestop ingelast worden. Middelharnis was van vroeger uit een visserijgemeente en Sommelsdijk lang een Zeeuwse enclave, die het voornamelijk van landbouw moest. Sinds 1805 is ook Sommelsdijk Zuid-Hollands en sinds 1966 is het samen met Middelharnis één gemeente..

Parkeren kan het beste aan het Kerkepad (achter de Plus) of aan de Dirk Bosstraat (achter de HEMA), in het directe centrum geld een blauwe parkeerzone met maximaal 2 uur parkeertijd.

Weer een leuke wandeling en een mooie afsluiting van het wandeljaar.

Op weg naar huis terug kan ik een tussenstop aanbevelen bij landwinkel ’t Zand, Lageweg 6, Den Bommel voor iets vers van Goeree-Overflakkeese bodem.

Opgeven bij voorkeur per e-mail bij Klara of Gerda en aangeven of je mee wilt lunchen vanwege reserveren.

Groet en tot dan Kees den Heijer