REGIO HET NOORDEN

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

 

 

Attentie, met ingang van 28 januari is het maximum aantal voor dit evenement bereikt.

Het is helaas niet gelukt om extra kaarten aan te schaffen. Personen die zich vanaf nu aanmelden komen op een wachtlijst. 

Het Shakespeare theater in Diever is bij de meeste noorderlingen wel bekend. Minder bekend is het Globe theater, waar het Shakespeare gezelschap in de winter speelt. Dit theater is een kleinere replica van de befaamde Globe in Londen, waar tussen 1599 en 1645 meerdere stukken van William Shakespeare in première gingen. In maart wordt het beroemde toneelstuk ‘Romeo en Julia’ opgevoerd. Iedereen heeft daar wel eens wat over gehoord: “die konden elkaar niet krijgen toch?” en “was dat niet iets met een balkonnetje?”. Als u echt wil weten hoe het precies zit, dan moet u vrijdag 24 maart naar Diever te komen. 

We zijn er in geslaagd om 60 kaarten te reserveren. Wacht dus niet lang met aanmelden, want anders loopt u het risico dat u als nummer 61 buiten de boot valt. Bovendien, de aanmeldingstermijn sluit al op 15 februari. Mochten er dan nog kaarten over zijn, dan kunnen we die namelijk nog kosteloos teruggeven aan het Shakespeare theater. De aanvang is om 20.00 uur. De eigen bijdrage is €17,50 p.p. 

Nadere bijzonderheden volgen nog nadat u zich heeft aangemeld (dat kan hier).