Vorig jaar hebben al 90 Voeks-leden het Wouda-gemaal in Lemmer bezocht, maar de belangstelling was toen zo groot dat meer dan 30 leden moesten worden teleurgesteld. Zij krijgen nu een nieuwe kans om het stoomgemaal te bezoeken tijdens de stoomdagen in oktober. Natuurlijk zijn ook de andere leden welkom, ook zij die vorig jaar al zijn mee geweest en het stoomgemaal nog wel een keertje in werking willen zien.

De datum is voorlopig vastgesteld op woensdagochtend 18 oktober. Waarom voorlopig? Het Wouda-gemaal werkt met een nieuw boekingssysteem waar geen groepsboekingen meer mogelijk zijn. Wel wil men proberen om de Voeks-leden zo veel mogelijk bij elkaar rond te leiden. Pas in de loop van september zal blijken of dat mogelijk is. Vanwege deze onzekerheid kunnen wij nog geen lunch-arrangement afspreken. Daarom zijn de kosten voor deze activiteit nog niet bekend. Ondanks deze onzekerheid verzoeken we u toch zich alvast vrijblijvend aan te melden, zodat we samen met het Wouda-gemaal kunnen gaan proberen om alle Voeks-leden bij elkaar in één of twee groepen te krijgen. Aarzel dus niet te lang met uw aanmelding!

Dat kunt u doen op onze website www.voeks.nl/hetnoorden. Als u niet over internet beschikt kunt u contact opnemen met Lia Reneman (zie colofon).