REGIO RIJNMOND

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden  

VoeksCook beëindigd

Met dank aan Helene en Karin voor alle energie om dit initiatief van de grond te krijgen, moet ik helaas melden dat VoeksCook per 7 juni gestopt is.

Vanwege de weinige aanmeldingen kunnen zij geen garantie geven aan Studio25 dat één van de drie workshops door kan gaan. 
Karin en Helene hebben daarom besloten om de pilot VoeksCook te beëindigen. 
Helaas, maar blijkbaar sluit deze activiteit niet aan bij de behoefte van onze leden.

Klara van Noord, activiteiten coördinator Voeks Regio Rijnmond

VoeksCook Italiaanse kookworkshop

Wil je je kooktechnieken bijschaven, je passie delen voor koken en lekker eten? Na een feestelijke ontvangst, gaan we onder begeleiding van professionele koks de keuken. Na het kookavontuur wordt het Italiaans driegangen menu, zelfgemaakte pasta (primo), vlees- en groente gerecht (secondo) en dessert (dolce) geserveerd met een glas wijn of drankje naar keuze.

Samen koken verbindt, ontspant, is leerzaam, lekker en gezellig.

Locatie Kookstudio 25, Dovenetelstraat 25, 3053 JD Rotterdam Schiebroek. Hier zwaait Barry, voormalig Shell Hofplein kok, de pollepel. Te bereiken met openbaar vervoer en voldoende parkeer gelegenheid.  

Enthousiast? Ook als je niet van koken houdt, maar wel van lekker eten. Schrijf je dan in voor deze Italiaanse workshop. Gereserveerde datums zijn 17 of 25 augustus of 1 september (16.00 tot 19.30 ur). Uiterste inschrijfdatum is 31 juli.

Details en aanmelden, website Voeks Regio Rijnmond, Activiteiten > Tafels > VoeksCook.

Helene Bernoster