REGIO RIJNMOND

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Aanmelden  

Pikkelateur

Doel

Wil je als Voeks lid en/of partner een succesvolle bijdrage leveren aan de klimaatdoelen én direct het verschil kunnen maken in combinatie met plezier en saamhorigheid? Meld je dan aan om als pikkelateur aan de slag te gaan. Ons doel is om 6x per jaar een wandeling te organiseren in de regio van Rotterdam van 1,5 tot 2 uur.

Algemeen

Afwisselend worden de wandelingen georganiseerd op een dinsdag of een donderdag. De data worden gecommuniceerd via Voeks regio Rijnmond op de pagina  Pikkelateur

We verzamelen om 10.00 uur met een kop koffie (voor eigen rekening) in het restaurant bij de afgesproken locatie.  We starten om 10.30 uur in groepjes van 4, die ieder een ander stuk van het bos/park gaan lopen. Om ca. 12.30 uur wordt iedereen terug verwacht in het restaurant en kan nagepraat worden tijdens de lunch (voor eigen rekening).  

Benodigdheden

De pikkelateur grijper en vuilnishouder en vuilniszakken stellen wij beschikbaar. TIP: neem handschoenen mee!

Aanmelden

Opgeven kan via het aanmeldformulier (hier klikken) op de website: (graag alle relevante informatie invullen) onder vermelding van “Afval wandeling en de datum”. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Kontakt

Karin Boer en/of Marijke van Steenbergen. Indien je vragen hebt, of in de toekomst mee zou willen doen, kun je je reactie ook achterlaten op dit formuleer onder vermelding van “Afval wandeling ALGEMEEN”.

Na aanmelding zullen we je toevoegen aan onze Whatsapp "Tafel Afval Wandeling" zodat we je eenvoudig en snel op de hoogte kunnen houden van deze wandeling activiteit!

Planning

De volgende wandelingen staan gepland voor 2022:

dinsdag 14 juni:  Rotterdam- Zuiderpark. We verzamelen om 10.00 uur bij de Bonte Keukentafel, Kromme Zandweg 102, 3084 ND Rotterdam, koffie is voor eigen rekening. Parkeren kan bij Sporthal Wielewaal, Brammertstraat 1, 3084 RV Rotterdam. We starten de wandeling om 10.30 uur en iedereen wordt terugverwacht om ca. 12.30 uur. De optionele lunch (voor eigen rekening) nuttigen we in restaurant de Bonte Keukentafel, Kromme Zandweg 102, 3084 ND Rotterdam

donderdag 13 oktober: Lage Bergse Bos. We verzamelen om 10.00 uur in Restaurant: “De Bergsche Plas” aan de Rottebandreef 50 in Rotterdam, parkeren kan op parkeerplaats de Mollenplaats. Na een kopje koffie (voor eigen rekening) starten we om 10.30 uur. Om ca. 12.30 uur wordt iedereen terug verwacht in het restaurant en kan nagepraat worden tijdens de lunch (voor eigen rekening). 

dinsdag 22 november:  Rotterdam- Zuiderpark. We verzamelen om 10.00 uur bij de Bonte Keukentafel, Kromme Zandweg 102, 3084 ND Rotterdam, koffie is voor eigen rekening. Parkeren kan bij Sporthal Wielewaal, Brammertstraat 1, 3084 RV Rotterdam. We starten de wandeling om 10.30 uur en iedereen wordt terugverwacht om ca. 12.30 uur. De optionele lunch (voor eigen rekening) nuttigen we in restaurant de Bonte Keukentafel, Kromme Zandweg 102, 3084 ND Rotterdam

Wij hebben er zin!

Karin Boer en Marijke van Steenbergen