Regio Apeldoorn

 

Een van de dingen die ook in 2022 anders zal zijn, is onze Regionale Leden Vergadering (RLV). Die kan op dit moment niet veilig, fysiek gehouden worden. Maar, omdat we graag willen dat ALLE leden in onze regio de mogelijkheid hebben om kennis te nemen van de RLV inhoud, hebben we besloten dit weer digitaal te doen.

We gaan alle informatie die normaal op de Regionale Leden Vergadering wordt besproken voor u samenvatten en dit document wordt begin februari met u gedeeld. Deze moet U dan natuurlijk nog wel even openen op uw computer of tablet.

U krijgt deze RLV documenten toegestuurd via e-mail. Leden zonder bekend e-mailadres lezen deze aankondiging in het Voeksnieuws van februari 2022 en op verzoek sturen we hen de stukken per post toe.

Het is heel goed mogelijk dat de RLV samenvatting bij u vragen oproept: wij staan gereed om die te beantwoorden en waarnodig passen we de documenten daarop aan.

Neemt u gerust contact op met een van de bestuursleden (zie de colofon in Voeksnieuws).

We volgen de onderstaande planning:

  • Aankondiging RLV Apeldoorn in Voeks Nieuws februari 2022 (verschijnt eind januari)
  • Verzenden van de RLV informatie naar de leden per e-mail en indien u e-mail niet gebruikt, op Uw verzoek aan de secretaris, per post toesturen van de stukken (begin februari)
  • Gelegenheid voor vragen en opmerkingen aan uw bestuur (ca. een week na verzenden)
  • Definitieve (en waarnodig, aangepaste) RLV documenten (ca. 22 februari)

Wij hopen dat de RLV op deze manier de laatste zal zijn en hopen natuurlijk ook dat u gezond en fit blijft.