REGIO RIJNMOND

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

In een tijd waarin verenigingen amper het hoofd boven water kunnen houden, omdat er geen aanwas is van nieuwe leden en/of van nieuwe bestuursleden gaat het met Voeks goed.

Op 10 mei vierden we het 70 jarig bestaan van Voeks Regio Rijnmond met een receptie in
D
e Soete Suikerbol Vlaardingen met 156 gasten, waaronder twee leden van het Dagelijks Bestuur en twee leden van bestuur van Regio Den Haag. Alles werkte mee, het weer, de prachtige locatie versierd met toepasselijke vlaggen en de gezelligheid met het weerzien van oud-collega`s en vrienden. De receptie was georganiseerd door onze oud-bestuursleden Hans en Gerda Burger, in nauwe samenwerking met het huidige bestuur.

Bij binnenkomst werden de gasten door Brenda Dries geregistreerd en welkom geheten door de huidige en de vorige voorzitter. Na de inleidende speech van onze voorzitter Roel ten Napel heeft Hans nog het één en ander verteld over de afgelopen tien jaar en het vorige jubileum.

Tijdens zijn speech kreeg de wind vat op zijn papieren welke daarna over het dak dwarrelden, maar Hans wist gelukkig wel wat hij wilde zeggen. Na de speech van Hans hebben we allen het glas geheven en getoost op de voorbije 70 jaar en op een bruisende toekomst.Tussen Roel en Hans heeft Klara van Noord de activiteitenleiders, de evenementen coördinator Gerda en opvolgster Brenda, de nieuwe initiatiefnemers en onze fotograaf Ton Veringmeier bedankt met een mooie bos bloemen voor hun voortdurende inzet en enthousiasme. Zij hadden stands ingericht waarop te zien was wat er bij hun activiteit te beleven is. Brenda had een kleurige flyer ontworpen waarop alle activiteiten te zien zijn, om mee te kunnen geven aan geïnteresseerden. De leden van het DB spraken hun enthousiasme uit over de actieve en bruisende sfeer binnen onze Regio. Ze bekeken met interesse de stands van de diverse activiteiten.
Verder werd er een doorlopende fotopresentatie getoond over de afgelopen tien jaar. Bij het afscheid kregen de leden een tasje mee met het logo van Voeks Regio Rijnmond sinds 1952. Het was een gezellige middag en we kijken vooruit naar het 75 jarig jubileum.