REGIO RIJNMOND

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Excursie Fluisterboot naar Beeldenkas

 

Voor donderdag 6 oktober 2022 staat een vaartocht op het programma met fluisterboot Andante. Het weer zal niet snel een spelbreker zijn, de overdekte Andante vaart altijd. We varen naar de Beeldenkas in Schipluiden, waar orchideeën tuinder Willem Berkhout zijn expositie heeft. Willem is een ware kunstenaar en maakt levensgrote kleurrijke creaties met mozaïek, een belevenis om tussendoor te lopen. Aan de wanden is het artistieke werk van kunstschilder Jacob Kanbier te bewonderen. Op tafel luxe broodjes en genoeg te drinken.

 

Verzamelen om 12 uur bij de Polderpoort, Watersportweg 11, Vlaardingen, waar de Andante aangemeerd ligt. Vertrek 12.30 uur en terug op dezelfde plek rond 15.15 uur. Wilt u eerst meer informatie, mail uw vraag naar Brenda Dries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelijk aanmelden mag ook:

De prijs is €20 voor (huisgenoot)leden en voor introducees €25, inclusief catering. Wilt u mee?

Graag de bijdrage, onder vermelding van ‘Fluisterboot’ overmaken naar NL90INGB0000320149 t.n.v. Voeks Regio Rotterdam vóór 1 oktober, erna kan uw aanmelding (of uw annulering) helaas niet meer aangenomen worden.

En kies Aanmelden’ in het menu (tussen Agenda en Activiteiten) of klik hier voor het aanmeldformulier..

Vul dit formulier volledig in! Voor evenement: Fluisterboot. Bij lunch vult u Ja in en bij deelname opties het aantal personen en eventuele dieetwensen.

Wacht niet te lang met aanmelden, de hoeveelheid plaatsen is beperkt.

Fijne zomervakantie en tot ziens, Brenda Dries
Coördinator Evenementen