Opgericht 25 september 1950

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

De indeling voor het Voeks Golftoernooi 2021 is verzonden aan de deelnemers.

 

Het VOEKS Golftoernooi op maandag 26 juli 2021

Beste VOEKS-golf(st)er,

Het belooft weer een prachtige dag te worden voor de meer dan honderd deelnemers. We spelen dit jaar op de mooie heidebaan van Golfclub Heelsum, in flights van 4.
Vanwege het grote aantal deelnemers hebben wij de gehele baan ter beschikking. Er zal gespeeld worden over 3 lussen van ieder 18 holes. Deze lussen zijn par 72, par 71, en par 72 en verschillen nauwelijks in lengte of moeilijkheidsgraad. Per lus geldt een WHS playing handicap volgens de baanspecificaties. De spelvorm is individueel WHS Stableford. Zoals eerder gemeld, zal een maximum exact- en playing handicap van 36 worden gehanteerd. Evenals in vorige jaren is besloten dat de heren spelen van de blauwe tees en de dames van de rode tees. Anders dan in vorige jaren willen wij u verzoeken te spelen van uw op 26 juli geldende handicap. Deze dient u zelf aan te passen volgens de playing handicap tabellen die te vinden zijn in het clubhuis. 

Het programma:

Ontvangst met koffie:    11:00 - 12:00 uur 
Vertrek naar de holes:  12:00 uur 
Shotgun:   12:30 uur
Borrel en omkleden:   17:00 - 18:30 uur 
Diner en prijsuitreiking:        18:30 - 20:30 uur        

Uiteraard zullen tijdens de gehele golfdag de dan geldende corona maatregelen worden nageleefd.

Bij binnenkomst ontvangt u een ballenmuntje voor de driving range. 
Consumpties dient u zelf af te rekenen.

Er wordt gespeeld om de Voeks wisselbekers (dames en heren) en er zijn prijzen voor de eerste drie heren en dames. De bekers worden toegekend aan de hoogste Stableford-score. Bij gelijke scores wint de laagste handicap. Er zullen een neary en een nearest-to-the-rope zijn op iedere lus, zodat men dus twee keer een neary of nearest-to-the-rope kan winnen.

De flight-indeling zal u ongeveer een week voorafgaande aan het toernooi per e-mail worden toegestuurd, waarbij wij zoveel mogelijk met uw wensen rekening zullen houden. Indien u een handicart of buggy heeft aangevraagd, wordt deze voor u gereserveerd. U wordt verzocht de kosten zelf aan de servicebalie te voldoen. 

AFZEGGINGEN
Indien u onverhoopt moet afzeggen, wilt u dit dan per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. melden? Indien u voor 22 juli per email heeft afgezegd krijgt u het gestorte bedrag volledig terug.  Als u na 22 juli afzegt kunnen wij helaas geen terugstorting meer doen.   

Met vriendelijke groet, Kees IJzerman en Sam Wytema, wedstrijdcommissie