Opgericht 25 september 1950

Het jaarlijkse Voeks golftoernooi mag zich nog steeds verheugen in een grote belangstelling en blijkt telkens weer een groot succes te zijn. Met twee enthousiaste nieuwe commissieleden gaan we verder op de ingeslagen weg en hopen we op wederom een mooi toernooi.

Het toernooi wordt dit jaar gespeeld op maandag 24 juli 2023, evenals vorig jaar op de 27-holes heidebaan van de Golfclub Heelsum. U wordt ontvangen vanaf 10.30 uur met koffie en lokale lekkernijen. Om 12.30 uur start de shotgun wedstrijd, die bij voldoende deelname op de drie lussen van ‘Heelsum’ kan worden gespeeld. Oefenen kan vooraf op de driving range met gratis ballen.

Traditiegetrouw gaan we na de wedstrijd weer gezellig borrelen op het fraai uitgebreide terras van het drie jaar geleden geheel vernieuwde clubhuis. Hierbij wordt een bittergarnituur aangeboden. Om 18.30 uur gaan we aan tafel voor een driegangenmenu met keuze uit vlees of vis. De totaalprijs voor deze dag bedraagt p.p. €100,-. Ook niet meespelende partners zijn welkom, zij kunnen deelnemen aan borrel en diner voor €45,- p.p. De consumpties zijn niet inbegrepen; u kunt na afloop afrekenen.

De spelvorm is WHS Stableford individueel. Er zijn prijzen voor de winnaars en de neary’s. Uiteraard ontvangen de winnende dame en heer de Voeks golf wisselbeker. De deelname staat open voor Voeksleden en hun partners met een handicap van maximaal 36. Omdat we dit jaar weer over 27 holes beschikken kunnen er maximaal 132 spelers deelnemen. De datum en het tijdstip van aanmelding zijn bepalend voor deelname. U kunt zich vanaf vrijdag 28 april 2023 aanmelden op de website www.voeks.nl. De inschrijving kan uitsluitend via het aanmeldingsformulier op de Voeks website. Inschrijven kan tot 16 juni. U krijgt uiterlijk 28 juni een bevestiging van deelname dan wel plaatsing op de wachtlijst. En uiteraard confirmatie dat het toernooi doorgaat. Bij een eventuele afgelasting, maar daar gaan we niet van uit, wordt het inschrijfgeld teruggestort.

De organisatoren:
Sam Wytema, Wim Ruggenberg en Bert Mengerink