REGIO TWENTE

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

 

 

wandeling Singraven door Bini en Wim van der Meulen

Locatie: Restaurant Watermolen, Schiphorstdijk 4, Denekamp. Tel. 0541-351372
Google maps: watermolen singraven
Website: https://www.watermolen-singraven.nl
Tijdstip: 5 april 2023, 11:00 uur
Parkeren: Parkeren naast het restaurant, achter de watermolen
Opgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 3913 3375
Afstand: ca. 2,5 km
Organisatoren: Bini en Wim van der Meulen

We beginnen met een kop koffie in het Restaurant Watermolen om 11:00 uur.
Lunch: i
n tegenstelling tot de gangbare broodjes met croquet hebben Bini en Wim een leuk alternatief gevonden in "de Singraven Tosti”.

Landgoedwinkel AAN DE DINKEL:

Normaal is deze in het winterseizoen gesloten. In overleg is de winkel speciaal vanaf 13.30 uur voor ons geopend! Speciaal voor de dames een leuke bijkomstigheid, een winkel vol met natuurlijke en Engelse geschenken voor huis en tuin.

Route: gebruik google maps of ‘n andere navigatie. Gebruik je een van de onderstaande routebeschrijvingen, laat dan onderweg een bijrijder de route lezen!

Vanaf Oldenzaal:

N342 naar Denekamp, voor Denekamp de rotonde oprijden en links afslaan de rondweg op. Vervolgens doorrijden tot bruin aanwijzingsbord Singraven.
Links afslaan tussen de pilaren door op Ellenweg (let op gevaarlijke verkeersafslag) en links aanhouden tot de Molendijk. Hier rechts afslaan en de weg vervolgen tot de parkeerplaats Singraven aan de rechterzijde. (P)

Vanaf Ootmarsum/Tilligte:

N349 naar Denekamp, voor Denekamp de rotonde oprijden en rechts afslaan de rondweg op. Rechts afslaan tussen de pilaren door op de Ellenweg,   (Let op gevaarlijke verkeersafslag) Links aanhouden tot de Molendijk. Hier rechts afslaan en de weg vervolgen tot de parkeerplaats Singraven aan de rechterzijde. (P)

Een toeristische route naar het landgoed:
Vanaf de N349 tussen Denekamp en Tilligte afslaan bij het Almelo-Nordhorn kanaal, Kamstieweg. Kampstieweg volgen, de Dinkel met schuivenhuisje passeren en links afslaan op de Schiphorstdijk. Vervolgens doorrijden tot de parkeerplaats Singraven aan de linkerzijde. (P)