opgericht 16 april 1951

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Jaarlijks wordt in de regio Haarlem/Alkmaar een programma van activiteiten opgesteld dat voornamelijkl bestaat uit dagtochten en lezingen.

De eerste activiteit van het jaar is gewoontegetrouw de Regionale Ledenvergadering. Deze wordt gehouden in restaurant De Johanna’s Hof  te Bakkum. De vergadering wordt afgesloten met een lunch en na de lunch is er een lezing. De laatste jaren wordt geprobeerd om een lezing te kiezen uit het overzicht dat door Tim van Kooten wordt opgesteld.

De tweede lezing wordt gehouden in het najaar en deze lezing wordt afgesloten met een buffet waarbij in overleg met restaurant Johanna’s Hof in Bakkum een thema wordt gekozen dat aansluit bij de lezing.

Daarnaast worden een aantal dagtochten georganiseerd. Dit kan in overleg met een busbedrijf, waarbij gebruik wordt gemaakt van hun aanbod maar ook eigen bestemmingen worden bezocht. Als gebruik wordt gemaakt van een bus kunnen de deelnemers op een drietal plaatsen opstappen.

Maar ook kan worden gekozen voor een dagtocht waarbij gebruik wordt gemaakt van eigen vervoer.

De bestemming kan zijn een museum maar ook bezoeken aan een bedrijf, een rondvaart o.i.d. wordt in het programma opgenomen.  

De laatste activiteit is altijd het kerstdiner, ook dit vindt plaats in restaurant de Johanna’s Hof .

De Activiteiten Coördinatoren, Nout den Boer en Rick van Motman staan altijd open voor suggesties. Voor het opnemen van contact of het stellen van vragen,
stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.