REGIO HET ZUIDEN

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

 

 

Themadag 

De jaarlijkse Thema Dag voor de Contactpersonen van regio het Zuiden vond plaats op woensdag 19 oktober op een voor het Zuiden nieuwe locatie namelijk De Borgh in Zevenbergen. Ruim 20 contactpersonen kwamen bij elkaar voor een workshop rond het thema Communicatie.

Contactpers dag okt 2022 2

Onder leiding van Bernard Elshout, trainer van de Kabergroep,https://kaber.nl/  hebben we een ochtend gewerkt aan diverse aspecten van goede communicatie. Goede communicatie betekent begrijpen en begrepen worden en een positieve invloed (kunnen) uitoefenen. Als je goed kunt luisteren en de juiste vragen weet te stellen, geef je de ander ruimte in een gesprek. We hebben allemaal wel eens dat een gesprek niet lekker loopt, en een hele andere kant op ging dan je vooraf had gedacht. Of het gaat over een onderwerp, waar je het nog niet zo gemakkelijk vindt om over te praten. Zoals bij oudere mensen die geconfronteerd worden met rouw, naar aanleiding van een verlieservaring.

Contactpers dag okt 2022 1

Na de workshop en tijdens de lunch hebben we ervaringen uitgewisseld en was er gelegenheid voor de nieuwe contactpersonen om kennis te maken met de rest van de groep.