Back to Top

ZILVEREN KRUIS

VOEKS ZILVEREN KRUIS ZORGVERZEKERING

logo zilveren kruis

Zilveren Kruis Achmea biedt twee verschillende zorgverzekeringen aan met korting voor Voeks leden.

1)     Wanneer Voeks leden direct vanuit actieve Shell dienst met pensioen zijn gegaan of gebruik hebben gemaakt van een overtolligheid regeling dan komen zij en hun gezinsleden in aanmerking voor de ziektekostenverzekering volgens de Shell regeling voor actieven en gepensioneerden. Zij kunnen een ziektekostenverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea onder vermelding van “collectiviteit Shell”   Informatie vindt u op de website van Zilveren Kruis Achmea (https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorgverzekering). Op deze website vindt u de diverse soorten verzekeringen, de vergoedingen en de contact telefoonnummers.

2)     Wanneer Voeks leden na hun dienstverband bij Shell ergens anders hebben gewerkt voorafgaand aan hun pensioen dan komen zij in aanmerking voor een ziektekostenverzekering volgens de Voeks regeling. Zij kunnen een ziektekostenverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea onder vermelding van “collectiviteit Voeks”. Informatie vindt u op de website van Zilveren Kruis Achmea (https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorgverzekering). Op deze website vindt u de diverse soorten verzekeringen, de vergoedingen en de contact telefoonnummers.

Zilveren Kruis Contactpersonen:

Voeks heeft centraal en in verschillende Voeks regio ZK-Contactpersonen: 

  Regio:  Naam:  Telefoon E-mail
      Amsterdam  Nico Beek  0299 655 242  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Apeldoorn  Peter Meijer  06 2290 6252  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Arnhem  Ton van Seters  024 377 0765  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Het Sticht  Peter Meijer  06 2290 6252  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Den Haag  Fred van der Veen  070 368 7168  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Haarlem/Alkmaar  Pieter Versluis  06 2815 4190  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Leiden  Peter Meijer  06 2290 6252  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Het Noorden  Peter Meijer  06 2290 6252  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Rijnmond  W.A. Vogelaar  0186 617 760  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Twente  Peter Meijer  06 2290 6252  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Het Zuiden  Leen van Zon   0113 270 144  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   Algemeen  Peter Meijer  06 2290 6252  zorg@voeks.nl