Back to Top

ZILVEREN KRUIS

 logo zilveren kruis

 

ZORGVERZEKERING

VOOR

VOEKS-LEDEN

 Zilveren Kruis Opa met Kleinkind web
Zilveren Kruis biedt twee verschillende zorgverzekeringen aan met korting voor Voeks leden.

  1. Wanneer Voeks leden direct vanuit actieve Shell dienst met pensioen zijn gegaan of gebruik hebben gemaakt van een overtolligheid regeling dan komen zij en hun gezinsleden in aanmerking voor de ziektekostenverzekering volgens de Shell regeling voor actieven en gepensioneerden. Zij kunnen een ziektekostenverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis onder vermelding van “collectiviteit Shell” Informatie vindt u op de website van Zilveren Kruis Achmea. Op deze website vindt u de diverse soorten verzekeringen, de vergoedingen en de contact telefoonnummers.

  2. Wanneer Voeks leden na hun dienstverband bij Shell ergens anders hebben gewerkt voorafgaand aan hun pensioen dan komen zij in aanmerking voor een ziektekostenverzekering volgens de Voeks regeling. Zij kunnen een ziektekostenverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis onder vermelding van "collectiviteit Voeks". Informatie vindt u op de website van Zilveren Kruis Achmea. Op deze website vindt u de diverse soorten verzekeringen, de vergoedingen en de contact telefoonnummers.

Veel leden van Voeks zullen kunnen kiezen voor optie (1). De voordelen van optie (2) zijn iets minder, maar toch is het pakket eveneens aantrekkelijk. De verschillen zitten in de korting op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering (30% korting bij de Shell collectiviteit en 15% korting bij de Voeks collectiviteit) en op het Extra Vitaal pakket (bij de Shell collectiviteit gratis en bij de Voeks collectiviteit 25% korting). 

   VOEKS Contactpersoon voor het Zilveren Kruis

Naam Telefoon E-mail
 Albert Don   06 2439 6021 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.