Voeks CONTACTPERSONEN

Een van de speerpunten van Voeks is dat oudere gepensioneerden, als zij hier prijs op stellen, worden bezocht door een Voekslid als contactpersoon. Deze contactpersoon brengt een of twee keer per jaar een bezoek aan de 80-plusser. Allereerst voor het contact en de gezelligheid, maar kan zonodig ook adviseren bij welke instantie men hulp kan aanvragen

Onze huidige ploeg van contactpersonen is aan verjonging toe en veel van hen zijn aan het afbouwen. Aan de andere kant zien we een gestage uitbreiding van het aantal 80-plussers in ons ledenbestand.

Teneinde om onze ploeg van contactpersonen aan te vullen en te verjongen en in een groeiende behoefte te blijven voorzien, nodigen we u uit om zich aan te melden als contactpersoon in de regio Den Haag. Dit is uw kans toe te treden tot onze dynamische ploeg van contactpersonen die onderling ook jaarlijks een leuk uitje hebben. Er is met name behoefte in de volgende gemeentes/wijken: Wassenaar, Scheveningen, Benoorden-/Bezuidenhout, Den Haag Centrum, Zuid-West, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer en Gouda en omgeving.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Henk Haas, de secretaris van de regio Den Haag.

Per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of per telefoon: 06-10972544

Meer informatie over het welzijnswerk van Voeks vindt u in het groene boekje ’Voeks Welzijnswerk’. Dit kunt u downloaden op de Voeks website www.voeks.nl.