REGIO HET ZUIDEN

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

DSC 3181  DSC 3180 
 Op 24 september werd de uitgestelde Regionale Leden Vergadering van VOEKS regio het Zuiden gehouden in het, voor het Zuiden centraal gelegen, van der Valk hotel in Gilze Rijen.   
 opening_Bram.jpg  

Na de opening door de voorzitter, Bram Steenks en het voorstellen van de andere bestuursleden en Peter Hougardy voor degenen die voor de eerste maal de RLV bezochten, werd de vergadering geopend.

Na korte presentaties van de bestuursleden over de activiteiten van het secretariaat, de financiële verantwoording over 2020, Welzijn en de belangstelling voor de vier Sozen en excursies van VOEKS het Zuiden werd de vergadering besloten met een rondvraag.

 

Namens het VOEKS Dagelijks Bestuur was Peter Hougardy, Commissaris Communicatie, afgereisd naar het verre Zuiden om ons te vertellen welke plannen het nieuwe Voeks bestuur voor de nabije toekomst had.

 

 DSC 3188

 lezing

.Na de lunch gaf Kees de Groot een interessante lezing over het onderwerp Klimaatverandering waarbij hij de conclusie van het IPCC dat CO2 de hoofdoorzaak van de opwarming van de aarde in twijfel trok en een belangrijkere rol toedacht aan waterdamp

 wijntje.jpg