100 jarige 2023

Op 29 december jl. bereikte de heer Job Hof de mooie leeftijd van 100 jaar. Hij is een prachtig voorbeeld van hoe je op een goede manier oud kunt worden. 

 

Hij kocht dit voorjaar nog een nieuwe e-bike, die ook zeer regelmatig gebruikt wordt. Ook verlengde hij zijn rijbewijs, voorlopig weer voor 5 jaar. Een positieve instelling, die mogelijk ook heeft bijgedragen tot het gezond ouder worden.

De heer Hof heeft bij Shell op diverse locaties gewerkt, o.a, Pernis, Europoort, Curaçao en tot aan zijn pensionering in Santo Domingo.

Hij amuseert zich nu, buiten het fietsen, o.a. met het schrijven van korte stukjes, zijn memoires en gedichten en heeft zelfs al twee keer een gedichtenbundel uitgegeven, de laatste toen hij 99 1/2 jaar was!

 Zijn 100e verjaardag heeft hij gevierd in het restaurant van zijn woongemeenschap, opgehaald in een open Mercedes, in gezelschap van zijn uitgebreide familie- en vriendenkring.  Ook de burgemeester van Schouwen-Duiveland gaf acte de préséance op dit geslaagde feest. Hopelijk kunnen ze nog lang van zijn gezelschap genieten.

 

Diny van Gogh-Huijsman, zijn contact persoon bij Voeks en Peter Verhulst, de regio coordinator voor het Zuiden brachten op 4 januari mijnheer Hof een bezoek waarbij hem namens Voeks een passend geschenk aangeboden werd.