Reunie MFD Moerdijk 7 april 2

De Shell Moerdijkse afdeling MFD verzorgt als ruim 50 jaar de sitelogistiek van Chemicals Park Moerdijk. Menig schip, tankwagon of tankauto is er geladen en/of gelost. Daarnaast verzorgde de afdeling sinds eind tachtiger jaren de 1e inzet bij brand en andere hulpverlening.

De afdeling is  geïntegreerd geweest met de continue bedrijfsservice afdeling, zusterafdeling CFD op Pernis en later met MEOD maar geen van drieën voor lang. Enkele jaren terug is MFD weer samengevoegd met de Moerdijkse EO plant tot één afdeling MVEO hetgeen nu de situatie is.

Tijdens de maandelijkse Voeks soos is het idee geboren om voor gepensioneerde MFD ’ers een reünie te organiseren. Een 5-tal MFD gepensioneerde heeft de handdoek opgepakt. Ze hebben een gepensioneerden-lijst van 100 personen samengesteld en zijn op zoek gegaan naar contactgegevens. Dit heeft geresulteerd is 75 contacten. Hiervan zijn er 47 werkelijk naar de reünie gekomen waarvan zelfs inwoners van Zuid-Limburg en Zwitserland.

De bijeenkomst vond op 7 april j.l. plaats in Zaal van der Hooft te Zevenbergen. Het was er erg gezellig, de contacten waren snel vertrouwd als vanouds. Er zijn afspraken gemaakt voor gezamenlijke activiteiten later dit jaar en een herhaling van deze reünie over 2 jaar.

Hieronder een groepsfoto van de aanwezige MFD gepensioneerden.

Reunie MFD Moerdijk 7 april 1