REGIO HET ZUIDEN

 Zilvermeeuw 1

Op donderdag 29 juni organiseert Voeks regio Rijnmond in samenwerking met Voeks regio Het Zuiden een rondvaart naar Rotterdam centrum vanuit de haven aan de Biesboschweg 7, 4926 SJ in Lage Zwaluwe.

Graag met eigen vervoer naar dit adres komen. Kunt u passagiers meenemen of wilt u met iemand meerijden, geef het aan bij de aanmelding! Wie weet kunnen we op die manier meer mensen de mogelijkheid geven om mee te varen. De haven is eveneens te bereiken met openbaar vervoer.

Om 10.30 uur gaan de trossen los van de ‘Zilvermeeuw’ en gaan we varen onder het genot van een kopje koffie of thee met gebak. We genieten vanaf het water van de mooie groene rustgevende natuur in de Biesbosch en varen daarna naar de bruisende havenwereld van Rotterdam. Met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline en indrukwekkende gebouwen. We blijven aan boord van het schip.

Deze rondvaart inclusief scheepslunch duurt tot 16.30 uur, u bent dan terug bij de opstapplaats.

Bij genoeg aanmeldingen wordt de rondvaartboot een heus Party event schip, waarbij duurzaamheid voorop staat. Dit schip vaart 100% elektrisch en inkoop van goederen wordt milieubewust gedaan. Wat rederij Zilvermeeuw nog meer doet om het milieu te sparen, leest u via de rode link.
Beide schepen zijn rolstoeltoegankelijk.
 Lees hier Ons Verhaal

 

100% elektrisch:

    Zilvermeeuw 2       

De prijs voor deze rondvaart, inclusief korting, is voor iedereen gelijk! Dus Voeksleden neem gezellig iemand mee: huisgenoot, partner of een introducee, per persoon betaalt u €57,50. Lijkt het u een leuke ervaring om mee te varen? Wacht niet en vul het aanmeldformulier volledig in.

Directe link naar het aanmeldformulier van regio Rijnmond, klik op rode woord:  Aanmelden

U krijgt automatische een bevestiging van Voeks regio Rijnmond met de gegevens die u heeft ingevuld. Bij bijzonderheden zal Brenda Dries u persoonlijk een e-mail sturen.

Graag het betreffende bedrag van tevoren overmaken onder vermelding van ‘Rondvaart 29 juni’ op rekeningnummer NL90 INGB 0000 3201 49 t.n.v. Voeks Regio Rotterdam. Hartelijk dank alvast.

Na betaling is uw deelname definitief.

De keuze van het schip hangt af van het aantal deelnemers daarom vóór 18 mei aanmelden!

Na die datum in overleg. Heeft u vragen over dit evenement of over de annuleringsvoorwaarden? Stuur een e-mail naar Brenda Dries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma rederij Zilvermeeuw:

10:15 uur:   Inschepen aan boord van de rondvaartboot aan de Biesboschweg 7 in Lage Zwaluwe.

10:30 uur:   Wanneer iedereen aanwezig is worden de trossen los gegooid.

                   U wordt ontvangen met twee kopjes koffie/thee en gesorteerd gebak.

                   We varen richting Rotterdam centrum en blijven aan boord.

12:30 uur:   De bemanning serveert de scheepslunch aan boord met onbeperkt koffie/thee/melk.

15.00 uur:    In de middag gaat de crew twee keer rond met een bitterbal. Er is voor ieder één consumptiemunt, overige drankjes zijn voor eigen rekening verbruiker.

16:30 uur:   We meren aan in Lage Zwaluwe, waar u bent opgestapt.