Shell Pensioen is genomineerd voor de gouden Pensioen Pro Award 2024 in de categorieën Pensioenfonds van het jaar en Pensioen Pro Communicatie award. U kunt ons helpen om het Pensioenfonds van het jaar te worden door te stemmen.

Breng je stem uit


We zijn genomineerd met ons platform ‘Own it’

Onderzoek laat zien dat Nederlandse vrouwen gemiddeld 40% minder pensioen opbouwen dan mannen. Bij de fondsen van Shell zijn relatief veel vrouwen aangesloten die voltijds werken, maar uit onze data valt op dat vrouwelijke deelnemers pensioeninformatie minder lezen. Daarom hebben we het platform ‘Own it’ ontwikkeld om pensioeninformatie te delen op een manier die beter aanslaat bij vrouwen en hen aanmoedigt actie te ondernemen. Met als uiteindelijk doel om het begrip over financieel welzijn en pensioen te versterken en het pensioenbewustzijn te vergroten onder vrouwelijke deelnemers. “Volgens de jury is het een slimme manier om communicatie in te zetten voor een doelgroep die minder ontvankelijk is voor pensioencommunicatie.”

Breng je stem uit

Breng uw stem uit en maak ons Pensioenfonds van het jaar!
Helpt u ons om deze mooie prijs in de wacht te slepen? Stemmen kan tot 11 juni 16.00 uur. De prijzen worden toegekend door een vakjury tijdens het event de gouden Pensioen Pro Award 2024 op dinsdag 18 juni.

Shell TPW social asset NL