Back to Top

ALGEMEEN

Welkom op de Voeks Regio Rijnmond website

Wij organiseren diverse activiteiten en evenementen voor onze Voeksleden en hun partners en introducés.

De intentie is om een gevarieerd programma te bieden, met voor elk wat wils. Niet alleen om andere leden te leren kennen en contacten met hen te onderhouden zoals goed kan bij onze Soos, maar ook om een leuke, ontspannen vrijetijdbesteding te bieden.

Naast evenementen zoals lezingen, excursies, boottochten en samen eten in een restaurant zijn er ook een aantal terugkerende activiteiten zoals biljart, klaverjas, bowlen, schilderen en wandelen.

Als er nieuwe initiatieven worden opgestart, kan de voortgang worden gevolgd bij Nieuwe initiatieven en wordt er een WhatsAppgroep opgezet. Indien succesvol wordt het betreffende initiatief een activiteit en profiteert mee van de financiële ondersteuning door Voeks. Op dit moment is er nog een nieuw initiatief opgestart, E-bike fietsen. Deze heeft een veelbelovend groeiend aantal deelnemers, dus zal naar verwachting tot een activiteit omgedoopt worden.

In onze NieuwsFlits, op de website en in het VoeksNieuws houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte.

Nieuwsgierig? Kijk eens op onze Voeks-website onder de betreffende activiteit: Voeks Rijnmond > Activiteiten, Nieuwe Initiatieven: Activiteiten > Nieuwe Initiatieven of bij Terugblik met leuke en verrassende verslagen en foto’s: Activiteiten > Terugblik  

Leuk om eens bij te wonen en oude en nieuwe contacten op te doen!

Heb je een vraag over activiteiten, tafels of evenementen, aarzel niet en neem dan contact op met Klara van Noord (coördinator Activiteiten)  of Brenda Dries (coördinator Evenementen) via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20221222-1.jpg                    20221222-2.jpg             20221222-3.jpg