Back to Top

BILJARTCLUB

 

 

biljart.jpeg

Het biljjartseisoenis is eind mei geeindigd en de zomerstop is begonnen.

We zijn een maand langer open gebleven, waarbij we instructies hebben gekregen, indien gewenst, van 2 ervaren biljarters van de Hoogvlietse biljart vereniging.

Ook werd Joke in het zonnetje gezet. Zij is er altijd en zorgt geheel vrijwillig voor een hapje en een drankje.

Voor een verslag en de foto's, zie: Start van de zomerstop 

 

Op dinsdag 3 september gaat het nieuwe biljartseizoen begonnen. Het seizoen loopt tot en met de laatste dinsdag van april 2023, aanvang 10 uur tot ongeveer 13 uur.

Momenteel zijn we met 20 man compleet en spelen één partij libre en bandstoten in onderlinge wedstrijden van 30 beurten, geen competitie maar ontspanning.

Als amateurs zijn we blij als we een paar caramboles maken. We zijn te gast bij de biljartclub op de Oude Wal (Texasweg 5) in Hoogvliet. Daar worden we goed verzorgd door Joke, die iedereen voorziet van een hapje en een drankje. We kunnen beschikken over vier wedstrijdbiljarts. Wij gebruiken er normaal maar drie. Er zijn altijd wel een aantal leden niet aanwezig, voornamelijk door vakanties.

Is het lang geleden of heeft u weinig ervaring met biljarten kom dan eens geheel vrijblijvend kijken. Wil je gelijk een wedstrijdje spelen?  Dat is mogelijk, er zijn genoeg keu’s aanwezig. Bevalt het en kan u niet elke dinsdag maar af en toe, ook dat kan. 

Neem wel eerst contact met mij op. Niet alle 20 leden zijn altijd aanwezig, maar ik wil toch zeker weten dat je een partijtje mee kan spelen.

Tot ziens op de Oude Wal in Hoogvliet,

Aad Lagarde

   

Tijden: Iedere dinsdagmorgen om 10:00 u.
Locatie: Biljartvereniging Hoogvliet
Texasweg 5,
3193 LT  Hoogvliet
Contact:

Aad Lagarde

010-5017454  -  0625564545

Email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten: Voeksleden per jaar € 100,00
Introducees per jaar € 110,00