Back to Top

DINERCLUB

 

Dinerclub

Donderdag 14 september organiseert Voeks Rijnmond een verrassende lunch ‘Op Hodenpijl’ aan de Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden. In dit restaurant staat voeding centraal. Biologische gerechten bereid met natuurlijke en lokale seizoensproducten uit eigen stal, kas, moestuin of van lokale leveranciers. Hier proef je de echte smaken van het land.

De lunch begint om 12.00 uur. Een wandeling door de moestuin voor of na de lunch is mogelijk. Indien de voormalige kerk op dit landgoed niet in gebruik is, kunt u deze bezichtigen. De kerk is aan de buitenkant te herkennen aan de okergele kleur, ernaast rijdt u de gratis parkeerplaats op. Het landgoed is goed te bereiken via de A4, afslag Schipluiden / De Lier, of via de prachtige landelijke route via A20 afslag Maasland. Met OV: bus 33.

Deze verrassende lunch inclusief twee gezonde drankjes, kost per persoon €24,50. Graag van tevoren aanmelden en het bedrag overmaken onder vermelding van ‘Op Hodenpijl’, bankrekeningnummer NL90INGB0000320149 t.n.v. Voeks Regio Rotterdam.

Klik hier voor het ‘Aanmeldformulier’.

 

De volgende mogelijkheid om samen te eten is tijdens de Kerstdinershow op donderdagavond 14 december 2023 in de Eendrachtshoeve te Zuid-Beijerland.

Zie Agenda of klik op de link voor meer informatie: Kerstdinershow met 'De Tunes'

Afbeelding1_De_Hodenpijl.jpg.     Afbeelding2_De_Hodenpijl.jpg