Back to Top

SOOS

 Het bestuur heeft nog eens goed gekeken naar de mogelijkheden om de SOOS een doorstart te geven. Dit is gelukt mede door de enthousiaste inzet van contactpersoon voor het welzijnswerk Henk Denekamp. De SOOS werd gehouden op donderdag 9 november bij ‘Werelds Inside’ in Middelharnis en was een groot succes. Er werden veel herinneringen opgehaald met oud-collega’s, maar ook door de partners werd er gezellig gekletst over van alles behalve Shell.

Voor ‘herhaling vatbaar’ werd vele malen genoemd. 

 

In samenwerking met de contactpersonen heeft het bestuur de keuze gemaakt om in Rayon 26 en 42 de tweede SOOS bijeenkomst te houden. Dat zijn Rotterdam Nesselande, Alexanderpolder, Lageland en Capelle aan den IJssel.

Door de enthousiaste inzet van Voeks-lid Ingrid Koole is de locatie voor deze tweede SOOS nu bekend.

 

Op woensdag 20 maart is iedereen van harte  welkom van 14:00 tot 16:00 in Restaurant De Bank, Stadsplein 1,  Capelle aan den IJssel. Er is voldoende parkeergelegenheid en het is makkelijk te bereiken met de auto of vanaf metrostation Capelle aan den IJssel Centrum.

Een aantal van u heeft aangeven aanwezig te willen zijn of interesse te hebben. Het is voor ons als organisatie prettig om te weten wie er komt en met hoeveel personen. U mag uw partner of een introducé meebrengen. Zo kunnen wij het restaurant laten weten hoeveel personen zij kunnen verwachten op woensdagmiddag 20 maart.

 

Voor aanmelden,  klik op de link naar het aanmeldformulier: Aanmelden. Iedereen is welkom ongeacht welk rayon.

Wij hopen dat u zich aanmeldt zodat we er samen een geslaagde middag van kunnen maken.

 

John van Deursen
Coördinator Welzijnswerk Voeks Regio Rijnmond

Klara van Noord
Coördinator Activiteiten Voeks Regio Rijnmond.