Back to Top

SCHILDERCLUB

We schilderen of tekenen wekelijks van 9.00 tot 12.00 uur op de zolder van Kade 40 te Vlaardingen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de gezellige schilderzolder.

Wil je een indruk krijgen wat de Schilder en Tekenclub zoal doet, kijk dan bij de Terugblik: Activiteit > Terugblik en de Jaarverslagen: Activiteiten > Berichten

Vind jij of je partner het leuk om te schilderen of te tekenen, doe een keer mee of neem contact op met Angeline, u bent altijd welkom. Goed voor de ontspanning om je creativiteit de ruimte te geven en....   de koffie staat altijd klaar.

 

Onze Voeks Schilder- en Tekenclub gaat exposeren vanaf eind augustus tot 7 oktober 2024 in de “Groene Luiken”, Oosthavenkade 8, Vlaardingen, een historisch pand gebouwd in 1632 en nog steeds volop in gebruik. Momenteel is het een aanloophuis met een sociale functie voor mensen die behoefte hebben aan een praatje of een luisterend oor onder het genot van een kopje koffie of thee. Het wordt geleid door vrijwilligers.

De exposities die er regelmatig gehouden worden, geven een aangename en ontspannen sfeer, iets waar de bezoekers behoefte aan hebben. De Voeks Schilder- en Tekenclub wil hier graag aan bijdragen, maar zeker ook het gemaakte werk tonen.

Op 26 augustus 2024 wordt de expositie ingericht en die duurt tot 7 oktober en dagelijks is geopend van 13.00 tot 16.00 uur inclusief zondag.

Eind april leveren onze 15 leden elk twee werkstukken in, die worden voorzien van een ophangmogelijkheid. De werken bestaan uit acryl-, olie- of aquarelverf en mogelijk kleurpotlood of anders.

Het zou leuk zijn als u de mogelijkheid vindt onze expositie te bezoeken en zelf zo enthousiast wordt, dat u zich aanmeldt bij onze club. Wij zijn een laagdrempelige club met het atelier bij KADE 40, Westhavenkade 40 te Vlaardingen, open dinsdagmorgen van 09.30 tot 12.30 uur. Het seizoen is van begin september tot mei.

Als u de expositie bezoekt en denkt, dat wil ik ook, kom eens een keer langs, we heten u van harte welkom.

                 

tekenen en schilderen

Tijden 

Iedere dinsdag om 9:00uur, vanaf eerste week september tot eind april/eind mei.

Schoolvakanties gesloten

Locatie:

Kade 40
Westhavenkade 40
3131 AE Vlaardingen
telefoon: 010-460 2011

Contact

Angeline Verburg 06 24428197 of Siem Kattestaart 0637172909

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kosten:

Voeksleden per seizoen € 62,50
Introducees per seizoen € 67,50

Donateurlidmaatschap