REGIO RIJNMOND

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

wandeling hitlandAlgemeen:
Indien mogelijk worden de wandelingen op de eerste woensdag of donderdag van de maand georganiseerd in de omgeving van Rotterdam en mogelijk in de toekomst ook elders in Nederland. Bij georganiseerde stadswandelingen kan een beroep worden gedaan op een officiële stadsgids. Meestal begint een wandeling om 10:00 uur met een kop koffie, waarbij verzameld wordt op een per wandeling afgesproken plaats.

Afstanden:
Er worden geen grote afstanden gelopen, zo'n 5 tot 8 km, en het tempo wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Kosten:
Vooralsnog zijn er aan de wandelingen geen kosten verbonden. Persoonlijke kosten zoals bijvoorbeeld tol- en veergelden, lunches en dergelijke, zijn voor eigen rekening. Het eerste kopje koffie is voor rekening van het bestuur.

In de toekomst wordt mogelijk een redelijke bijdrage gevraagd, bijvoorbeeld wanneer er een beroep op een betaalde gids moet worden gedaan.

Kontakt: Kees den Heijer.

Aanmelden:

Voor de wandelingen komen er steeds meer aanmeldingen, natuurlijk positief, maar om toelichting onderweg of een gids tot zijn recht te laten komen en om een plaats voor de lunch te garanderen, kan er een stop worden gezet op de deelname.
Alhoewel het niet onze voorkeur heeft verwachten we dat dit bij volgende wandelingen ook het geval zou kunnen zijn, dus gaarne bij deze het verzoek om u aan te melden voor een wandeling. 

U kunt zich aanmelden via het Aanmeldformulier (hier klikken).  Nadat u onderaan het formulier op "Ik meld mij aan" klikt, gaat er automatisch een email naar de organisatie.

 

Planning:

Donderdag 3 november

Wandeling Krimpenerwaard op donderdag 3 november 2022

Dit is dan alweer de laatste wandeling van het naseizoen. Ditmaal zoeken we de Krimpenerwaard op en daar zijn we voorzover ik weet nog nooit geweest. Het valt onder regio Rijnmond dus hoog tijd daar eens rond te neuzen. We verzamelen om 10.00 uur bij ‘Noosa Waterfront’, C.G. Roosweg 9, 2931 LK Krimpen aan de Lek, een mooie locatie aan het water en bij een golfterrein. Na de gebruikelijke kop koffie of thee, aangeboden door Voeks, vertrekken we rond 10.30 uur voor een leuke gevarieerde wandeling, van ongeveer 6 km, door een vrij nieuw natuurgebied de Krimpenerhout. De paden zijn verhard maar niet bestraat, dus goede schoenen zijn aan te bevelen.

Parkeren is geen enkel probleem want er is volop gratis parkeergelegenheid. Na de wandeling zo rond 12.30 uur is er gelegenheid om te lunchen bij het uiterst sfeervolle NOOSA.

Graag het aanmeldformulier volledig invullen (zie rode link ‘Aanmelden’ in de kantlijn) en doorgeven of je blijft voor de lunch. Denk ook aan je mobiele nummer, want ik houd de wandelaars op de hoogte via een WhatsAppgroep.

Uitkijkend naar mooi weer hoop ik jullie daar allemaal weer te zien.

Kees den Heijer