REGIO RIJNMOND

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

wandeling hitlandAlgemeen:
Indien mogelijk worden de wandelingen op de eerste woensdag of donderdag van de maand georganiseerd in de omgeving van Rotterdam en mogelijk in de toekomst ook elders in Nederland. Bij georganiseerde stadswandelingen kan een beroep worden gedaan op een officiële stadsgids. Meestal begint een wandeling om 10:00 uur met een kop koffie, waarbij verzameld wordt op een per wandeling afgesproken plaats.

Afstanden:
Er worden geen grote afstanden gelopen, zo'n 5 tot 8 km, en het tempo wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Kosten:
Vooralsnog zijn er aan de wandelingen geen kosten verbonden. Persoonlijke kosten zoals bijvoorbeeld tol- en veergelden, lunches en dergelijke, zijn voor eigen rekening. Het eerste kopje koffie is voor rekening van het bestuur.

In de toekomst wordt mogelijk een redelijke bijdrage gevraagd, bijvoorbeeld wanneer er een beroep op een betaalde gids moet worden gedaan.

Kontakt: Kees den Heijer.

Aanmelden:

Voor de wandelingen komen er steeds meer aanmeldingen, natuurlijk positief, maar om toelichting onderweg of een gids tot zijn recht te laten komen en om een plaats voor de lunch te garanderen, kan er een stop worden gezet op de deelname.
Alhoewel het niet onze voorkeur heeft verwachten we dat dit bij volgende wandelingen ook het geval zou kunnen zijn, dus gaarne bij deze het verzoek om u aan te melden voor een wandeling. 

U kunt zich aanmelden via het Aanmeldformulier (hier klikken).  Nadat u onderaan het formulier op "Ik meld mij aan" klikt, gaat er automatisch een email naar de organisatie.

 

Planning:

Donderdag 1 september

Aanmelden:

Hoek van Holland Strand / Duinwandeling.  Meer informatie over de wandeling volgt in juli, zodra ik de wandeling heb gelopen.

Kees den Heijer

Woensdag 5 oktober

 

Middelharnis

 

Donderdag 3 november Krimpen a/d IJssel