Back to Top

Pikkelateur

Aanmelden  

Pikkelateur

Doel

Wil je als Voeks lid en/of partner een succesvolle bijdrage leveren aan de klimaatdoelen én direct het verschil kunnen maken in combinatie met plezier en saamhorigheid? Meld je dan aan om als pikkelateur aan de slag te gaan. Ons doel is om minstens zes keer per jaar een wandeling te organiseren in de regio Rotterdam van anderhalf tot twee uur.

Algemeen

Afwisselend worden de wandelingen georganiseerd op een dinsdag of een donderdag. 

We verzamelen om 10.00 uur met een kop koffie (voor rekening Voeks Rijnmond) in het restaurant bij de afgesproken locatie.  We starten om 10.30 uur in groepjes van 4, die ieder een ander stuk van het bos/park gaan lopen. Om ca. 12.30 uur wordt iedereen terug verwacht in het restaurant en kan nagepraat worden tijdens de lunch (voor eigen rekening).  

De pikkelateur grijper en vuilnishouder en vuilniszakken stellen wij beschikbaar.

TIP: neem handschoenen mee!

Opgeven kan via het aanmeldformulier (hier klikken) . Na de aanmelding zullen we je toevoegen aan onze Whatsapp "Tafel Afval Wandeling" zodat we je eenvoudig en snel op de hoogte kunnen houden van deze wandeling activiteit!

Wij hopen jullie te zien, Marijke van Steenbergen en Karin Boer

Planning

De volgende wandelingen staan gepland voor 2024. De locatie wordt tijdig gecommuniceerd via de NieuwsFlits en in de Agenda.

Wil je een goed start maken van het jaar met een leuke groep, werk met voldoening voor jezelf en het milieu, geef je dan op. 

Vind je het leuk om in jouw woonplaats een Pikkelateurswandeling te lopen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier.  

 

Dinsdag 16 januari: Kralingen/De Esch

Het jaar 2024 starten we in een nieuwe omgeving. Dinsdag 16 Januari gaan we voor onze pikkelateurswandeling naar Kralingen/De Esch in Rotterdam.

Wij mogen gratis parkeren bij het stadion van Excelsior, Honingerdijk 110, 3062NX Rotterdam en zullen onze koffie nuttigen in de winkel bij de entree van Trompenburg Tuinen & Arboretum. Toegang betalen voor de tuinen is niet nodig om naar de winkel te gaan!De locatie om te lunchen wordt nog nader bepaald. Deze zal dan worden gemeld in onze WhatsAppgroep en hier in de oproep.

Graag aanmelden met het aanmeldformulier, deze staat in het menu bij ‘Aanmelden’. Vul ja of nee in bij de lunch. Denk ook aan je mobiele nummer want we houden de wandelaars op de hoogte via onze WhatsAppgroep.

Groetjes Karin en Marijke