Opgericht 25 september 1950

Aanmelden  

Pikkelateur

Doel

Wil je als Voeks lid en/of partner een succesvolle bijdrage leveren aan de klimaatdoelen én direct het verschil kunnen maken in combinatie met plezier en saamhorigheid? Meld je dan aan om als pikkelateur aan de slag te gaan. Ons doel is om minstens zes keer per jaar een wandeling te organiseren in de regio Rotterdam van anderhalf tot twee uur.

Algemeen

Afwisselend worden de wandelingen georganiseerd op een dinsdag of een donderdag. 

We verzamelen om 10.00 uur met een kop koffie (voor rekening Voeks Rijnmond) in het restaurant bij de afgesproken locatie.  We starten om 10.30 uur in groepjes van 4, die ieder een ander stuk van het bos/park gaan lopen. Om ca. 12.30 uur wordt iedereen terug verwacht in het restaurant en kan nagepraat worden tijdens de lunch (voor eigen rekening).  

De pikkelateur grijper en vuilnishouder en vuilniszakken stellen wij beschikbaar.

TIP: neem handschoenen mee!

Opgeven kan via het aanmeldformulier (hier klikken) . Na de aanmelding zullen we je toevoegen aan onze Whatsapp "Tafel Afval Wandeling" zodat we je eenvoudig en snel op de hoogte kunnen houden van deze wandeling activiteit!

Wij hopen jullie te zien, Marijke van Steenbergen en Karin Boer

Planning

De volgende wandelingen staan gepland voor 2023. De locatie wordt tijdig gecommuniceerd via de NieuwsFlits en in de Agenda.

Wil je een goed start maken van het jaar met een leuke groep, werk met voldoening voor jezelf en het milieu, geef je dan op. 

Vind je het leuk om in jouw woonplaats een Pikkelateur wandeling te lopen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier. 

Donderdag 15 juni:

Donderdag 15 juni brengt ons terug in het Lage Bergsche Bos voor de laatste wandeling voor de zomerstop, de plek met tot nu toe de meest verrassende vondsten.
Ga een keer mee en ervaar de gezellige sfeer, de bijzondere vondsten en leuke reacties van omstanders.

Verzamelen om 10.00 uur in Restaurant: ‘De Bergsche Plas’ , Rottebandreef 50, Rotterdam, parkeren kan op parkeerplaats de Mollenplaats. Na een kopje koffie (van de Voeks) starten we om 10.30 uur. Rond 12.30 uur wordt iedereen terugverwacht in het restaurant en kan er nagepraat worden tijdens de lunch (voor eigen rekening). Voor de pikkelateur grijper, vuilnishouder en vuilniszakken wordt gezorgd. TIP: Neem handschoenen mee!

Om aan te melden, kies ‘ aanmelden’ in het menu, of klik op Aanmelden

Wij hopen jullie te zien,

Marijke van Steenbergen en Karin Boer

Dinsdag 19 september:

Donderdag 19 oktober:

Dinsdag 21 november: