Back to Top

REGIO DEN HAAG WELZIJN

In de regio Den Haag wordt het Welzijnswerk uitgevoerd door een groep van 35 enthousiaste vrijwilligers (m/v) die de functie "contactpersoon" hebben. Een contactpersoon fungeert als luisterend oor, vooral waar sprake is van eenzaamheid, rouw of verdriet. Ook proberen zij zoveel mogelijk en wenselijk is, een wegwijzer te zijn naar instanties voor hulpverlening. Uiteraard zijn discretie en terughoudendheid begrippen die het werk karakteriseren.

Door op de volgende link te klikken komt u op de home page van het welzijnswerk en daar vindt u een uitgebreidere beschrijving van het welzijnswerk.

Nog meer informatie is te vinden in het 'Groene Boekje'. Daarnaast zijn er de VOEKS brochures ‘Voorbereiding op overlijden’, een tweetal documenten met als doel op overzichtelijke wijze allerlei aspecten rondom dit thema bij elkaar te brengen. Het 'Groene Boekje' en de brochures zijn beschikbaar via   folder VOEKS Welzijn Brochures . Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een papieren versie aanvragen.

Contact

De coördinator van het welzijnswerk in onze regio is Henny Zwaan.
Met haar kunt u contact opnemen per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch 06-46154915. Zij kan u de contactgegevens geven van de u toegewezen contactpersoon.

Regio Gebieden

De geografische indeling van de regio beslaat de postcode gebieden 22*, 24*, 25, 26, 27*, 28, 29*.
(*)  Postcode wordt gedeeld met aangrenzende regio.

De plaatsnamen en postcodes van Voeks regio Den Haag zijn:

Ammerstol, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel-Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Delft, Delfgauw, Den Haag, Den Hoorn, Gouda, Gouderak, 's-Gravenzande, Haastrecht, Leidschendam, De Lier, Loosduinen, Moerkapelle, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nootdorp, Oudewater, Poeldijk, Pijnacker, Reeuwijk, Rijswijk, Schipluiden, Schoonhoven, Stolwijk, Voorburg, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Zevenhuizen, Zoetermeer, Nieuwerkerk aan de IJssel.

voeks website welzijnbanner LDN homepage