Back to Top

REGIOBESTUUR

 

 Functie  Naam  E-mail
     
 Voorzitter    Liesbet Petersen-Naarding  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Secretaris  Ton van Seters  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester    Sytze Huizinga   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester Apeldoorn (alleen in 2023)  Erik Nijhoff  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coördinator Welzijn  Arie Helmsing  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coördinator Activiteiten (cluster Arnhem)   Dorry Muller-Evers   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coördinator Activiteiten (cluster Apeldoorn)  Erik Nijhoff  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Ledenadministratie       Wilma van Seters-van Steen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.