Back to Top

REGIO HET NOORDEN WELZIJN

In de regio Het Noorden wordt het Welzijnswerk uitgevoerd door een groep van 22 enthousiaste vrijwilligers (m/v) die de functie "contactpersoon" hebben. De contactpersoon fungeert als luisterend oor, vooral waar sprake is van eenzaamheid, rouw of verdriet. Ook proberen zij zoveel mogelijk en wenselijk is, een wegwijzer te zijn naar instanties voor hulpverlening. Uiteraard zijn discretie en terughoudendheid begrippen die het werk karakteriseren.

Op de Welzijnswerk web pagina vindt u een uitgebreidere beschrijving van het welzijnswerk.

Nog meer informatie is te vinden in het 'Groene Boekje'. Daarnaast zijn er de VOEKS brochures ‘Voorbereiding op overlijden’, een tweetal documenten met als doel op overzichtelijke wijze allerlei aspecten rondom dit thema bij elkaar te brengen.

Het 'Groene Boekje' en de brochures zijn beschikbaar via  folder VOEKS Welzijn Brochures . Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een papieren versie aanvragen.

Contact
De coördinator van het welzijnswerk in onze regio is Gerlof Schutten. Met hem kunt u contact opnemen per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of telefonisch 06 110 059 78.

Voor een overzicht van de contactpersonen selecteert u het menu 'Welzijn contactpersonen' (alleen mogelijk als u bent ingelogd). Mocht dit niet lukken dan kunt u contact opnemen met de welzijnscoördinator Gerlof Schutten (contactgegevens zie hierboven). 

Regiogebieden
De geografische indeling van de regio beslaat de postcode gebieden 77, 78, 79*, 83* t/m 99.
(*) Postcode gedeeld met aangrenzende Voeks regio.

Plaatsnamen en Postcodes (Het Noorden):
Alle plaatsen in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en op de eilanden Terschelling, Vlieland, Ameland, en Schiermonnikoog.