REGIO HET STICHT

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Welzijnswerk in Het Sticht

Welzijnswerk is één van de unieke kanten van VOEKS. Het is in het leven geroepen om gepensioneerden van Shell, die lid zijn van VOEKS, aandacht te geven als zij daaraan behoefte hebben. VOEKS heeft in elke Regio een Welzijnscoördinator. Voor de uitvoering van het Welzijnswerk is de Regio onderverdeeld in rayons, waarin één of meer Voeks vrijwillers als contactpersonen actief zijn. In Het Sticht zijn ca 20 contactpersonen actief. Deze fungeren als luisterend oor, vooral ook daar waar sprake is van eenzaamheid, rouw of verdriet. Ook proberen zij zoveel mogelijk en wenselijk is, een wegwijzer te zijn naar instanties voor hulpverlening. Uiteraard zijn discretie en terughoudendheid begrippen die het werk karakteriseren.

Door op de volgende link te klikken komt u op de home page van het welzijnswerk en daar vindt u een uitgebreidere beschrijving van het welzijnswerk.

Nog meer informatie is te vinden in het 'Groene Boekje'. Daarnaast zijn er de VOEKS brochures ‘Voorbereiding op overlijden’, een tweetal documenten met als doel op overzichtelijke wijze allerlei aspecten rondom dit thema bij elkaar te brengen. Het 'Groene Boekje' en de brochures zijn beschikbaar via  VOEKS Welzijn Brochures. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een papieren versie aanvragen.

Contact 

In de regio Het Sticht is Mevr. O.G.W. (Olga) Kaijen-Wagenaar (tel. 062 8599 803), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) de coördinator van het welzijnswerk; met haar legt u in voorkomende gevallen contact. De contactpersonen (met tussen haken hun rayon) die in Het Sticht actief zijn worden hieronder genoemd:

Contactpersoon:
Annelies Bisschop
Ingrid Boonstra
Henk Fijn van Draat
Andre Hartog
Klaas en Anja Winters
Dirk Lauterbach
Simon Boersma
Inge van den Brink
Toos Meijer-Buijs 
Mike Page
Albert Postuma 
Carmen Reynaert
Ria Schilder
Adri Spelt
Hilda Wetting
Eric Wijnands
Siets Nieuwenhuizen

Gebied:
(Amersfoort-Leusden)
(Amerongen,Elst, Leersum)
(Hilversum, e.o.)
(Huizen, Laren, Blaricum)
(Maarssen, Mijdrecht, e.o.)
(Bilthoven, Den Dolder)
(Soest, e.o.)
(Zeist, Doorn)
(Hilversum)
(Utrecht)
(Bunnik, Houten, e.o.)
(Woerden)
(Bussum, Naarden)
(Zeist, Groenekan)
(Soest)
(Naarden)
(Gorinchem-Culemborg)