Back to Top
 
 
 

REGIO TWENTE WELZIJN

In de regio Twente wordt het Welzijnswerk uitgevoerd door een groep van 8 enthousiaste vrijwilligers (m/v) die de functie "contactpersoon" hebben. De contactpersoon fungeert als luisterend oor, vooral waar sprake is van eenzaamheid, rouw of verdriet. Ook proberen zij zoveel mogelijk en wenselijk is, een wegwijzer te zijn naar instanties voor hulpverlening. Uiteraard zijn discretie en terughoudendheid begrippen die het werk karakteriseren.

Door op de volgende link te klikken komt u op de home page van het welzijnswerk en daar vindt u een uitgebreidere beschrijving van het welzijnswerk.

Nog meer informatie is te vinden in het 'Groene Boekje'. Daarnaast zijn er de VOEKS brochures ‘Voorbereiding op overlijden’, een tweetal documenten met als doel op overzichtelijke wijze allerlei aspecten rondom dit thema bij elkaar te brengen. Het 'Groene Boekje' en de brochures zijn beschikbaar via folder VOEKS Welzijn Brochures . Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een papieren versie aanvragen.

Contact

In de regio Twente is Gerie Vietje-Bakker de coördinator van het Welzijnswerk Twente.  U kunt contact met haar opnemen per e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch tel. 06-53740880

Regio gebieden

De geografische indeling van de regio beslaat de postcode gebieden 71, 72, 74, 75, 76, 77, 81 en de PLZ-codes 48 en 49 in Duitsland.

De plaatsnamen van de Voeks regio Twente zijn:

Aadorp, Aalten, Albergen, Almelo, Arrien, Bathmen, Bergentheim, Borculo, Borne, Colmschate, Dalfsen, Dedemsvaart, De Krim, Delden, Den Ham, Denekamp, Deumingen, Diepenheim, Enschede, Enter, Giethem, Goor, Gramsbergen, Groenlo, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoom, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, Laren, Lichtenvoorde, Lonneker, Losser, Luttenberg, Markelo, Neede, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Ootmarsum, Overdinkel, Rijssen, Ruurlo, Slagharen, St. Isidorushoeve, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Winterswijk, Zuidwolde.