Op Donderdag avond 22 Februari jl. was de eerste Voeks (regio Haarlem/Alkmaar) borrel in het Stadskaffee in Alkmaar. Deze borrel was de eerste in een serie van 2x3 borrels in Haarlem en Alkmaar, die zijn georganiseerd om te onderzoeken wat de verwachtingen zijn van nieuwe Voeksleden betreffende activiteiten in de vereniging en meer specifiek aan welk soort activiteiten nieuwe leden graag zouden willen deelnemen.
 
Alhoewel de planning voor deze avond minder optimaal bleek (Alarm code oranje wegens storm en Ajax en Feijenoord wedstrijden in de Europacup) en de opkomst wellicht daarom ook wat lager was dan gehoopt, hebben we een heel gezellige avond gehad en werden veel nuttige ideeën uitgewisseld over mogelijke activiteiten en hoe binnen de vereniging over opkomende activiteiten gecommuniceerd zou moeten worden om maximale betrokkenheid mogelijk te maken. Deze avond was een goede start, maar er komen nog 5 andere borrels in de komende 3 maanden, waarin we meer leden hopen te ontmoeten met nog meer goede ideeen. Een meer volledig verslag van alle bevindingen zal na afloop van de nog aangekondigde borrels gegeven worden.
 
Heb jij deze eerste borrel gemist en wil je er de volgende keer wel bij zijn om jou mening te geven over Voeks activiteiten en/of om gewoon een gezellige avond te hebben met oud collega's, let dan op je inbox waar naar we regelmatig reminders voor deze borrels zullen sturen.