Excursie Paleis Het Loo in Apeldoorn

Op woensdag 19 juni 2024 organiseert Voeks regio Haarlem/Alkmaar een excursie naar het Nationaal Museum Paleis Het Loo in Apeldoorn. Dit paleis was wegens restauratie lange tijd gesloten maar is sinds april 2022 weer open.

De tocht wordt georganiseerd met een touringcar van de firma Hellingman.

Programma:

8:30 vertrek touringcar Castricum (Huis van Hilde), 9:15 vertrek touringcar Bloemendaal (NS Station Bloemendaal): dit zijn de enige opstappunten.

10:45 koffie met koek bij aankomst in Het Loo; vervolgens loopt men op eigen gelegenheid een audiotour door het paleis

12:30 broodjeslunch

13:45 rondwandeling (met gids) door de paleistuinen

15:00 op eigen gelegenheid bekijken van de Koninklijke Stallen met daarin o.a. de auto’s van Juliana en Bernard.

16:00 vertrek retour naar Bloemendaal (ETA 17:30) en Castricum (ETA 18:00)

 

 

Het Loo

Paleistuin ’t Loo  (Foto door Wouter Hagens - Eigen werk, CC BY-SA 3.0.)

 

Deelnameprijs voor Voeksleden en partners: €55 p.p. Niet-Voeksleden €65 p.p. De deelnameprijs is incl. busreis, koffie, lunch, audiotour paleis en gids paleistuin. Houders van een Museumjaarkaart hebben gratis toegang. Niet-houders dienen hun eigen entree te betalen (€19,50). De bus biedt ruimte aan 60 personen. Wij verzoeken U vriendelijk om bij de opgave duidelijk aan te geven of U deelneemt aan de rondleiding in de paleistuin met gids, of dat U liever op eigen initiatief de tuinen wenst te bezichtigen. Opgave sluit op 28 mei 2024.

Betaling dient plaats te vinden op rekening van de penningmeester (NL 63 ABNA 056 15 01 386 t.n.v. Voeks Haarlem-Alkmaar te Heemstede).

Zoals gebruikelijk kun U zich aanmelden via de welbekende (aanmeldknop) tot uiterlijk 28 mei a.s.

Per e-mail  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)of telefonisch bij de activiteitencommissaris is ook mogelijk.