LANDELIJKE VOEKS NIEUWJAARSRECEPTIE 2023 (SVP AANMELDEN)

GERALDA FLAP (SECRETARIS VOEKS)

Zoals reeds eerder aangekondigd, wordt de komende nieuwjaarsreceptie van Voeks gehouden op zaterdag 14 januari 2023 tussen 14.00-17.00 uur in hotel Van der Valk, Schiphol. De toegang is gratis en partners zijn ook weer van harte welkom.

Aanmelden is niet noodzakelijk - er is vrije inloop - maar om het aantal verwachte personen met Van der Valk af te kunnen stemmen zouden wij het zeer waarderen als u uw komst wilt laten weten door de knop ‘Aanmelden Nieuwjaarsreceptie’ te activeren op www.voeks.nl vóór 28 december 2022. Bellen kan ook naar Bureau Voeks via 070-3772371. Het hotel Van der Valk Schiphol ligt langs de snelweg A4 tussen Den Haag en Amsterdam. Voor personenauto’s is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Bij vertrek zal de slagboom van het parkeerterrein open staan. Enkele Regio’s organiseren groepsvervoer, zie daarvoor de Regio-mededelingen. Bussen zullen hun passagiers vlak voor de hoofdingang laten uitstappen en de bussen worden daarna op het voor hen bestemde terreingedeelte geparkeerd.

Treinreizigers kunnen op NS-station Schiphol uitstappen en van de shuttlebus van Van der Valk gebruik maken. De bussen vertrekken om 12.20, 13.00, 13.40 uur en vervolgens om de 40 minuten vanaf het vertrekpunt ‘hotel shuttles’ buiten de Schiphol-terminals. Na afloop kunt u weer bij het Van der Valk hotel opstappen voor de retourrit naar station Schiphol. De vertrektijden daarvoor zijn om 16.00, 16.40, 17.20 uur en vervolgens om de 40 minuten. Voor de ingang van de zaal zal een 'trefpunt' worden opgesteld. Wie vreest iemand in de drukte mis te lopen, kan daar afspreken. De zaal is op de eerste verdieping en in de hal van het hotel is een lift (in principe alleen voor hen die slecht ter been zijn). Van de bewaakte garderobe op de begane grond kunt u gratis gebruikmaken. Er is ook een rolstoeltoilet. De EHBO-post wordt duidelijk aangegeven. 
Bij aanvang van de receptie zullen alle gemarkeerde vluchtwegen en nooduitgangen door de ceremoniemeester worden aangewezen.

Drankjes en hapjes zullen aan tafel worden geserveerd of kunnen bij een van de buffetten worden afgehaald, Om ca. 16.15 uur wordt koffie en thee met een broodje geserveerd. Zoals gebruikelijk hebben wij voor de receptie ook directieleden van Shell en ons Pensioenfonds uitgenodigd. Voor hen, alsmede voor de ereleden van onze vereniging, zijn enkele tafels gereserveerd.

Er is voldoende ruimte om met alle bezoekers van gedachten te wisselen en voldoende gelegenheid voor verrassende en onverwachte ontmoetingen met oudcollega’s. Het bestuur hoopt veel leden, van alle leeftijden, te mogen verwelkomen. We zijn zeer verheugd dat Marjan van Loon, directeur van Shell Nederland, aanwezig zal zijn. Zij zal ons bijpraten over de ambities van Shell in Nederland. Het bestuur van Voeks wenst u allen een genoeglijke middag.

SAMENVATTING
Voeks nieuwjaarsreceptie op zaterdag 14 januari 2023 van 14.00 tot 17.00 uur. Zaal open om 13.30 uur.

Locatie: Hotel Schiphol
Rijksweg A4 Nr.3
2132 MA Hoofddorp - Schiphol
Tel +31 (0) 252 67 53 35
https://www.hotelschiphol.nll