Back to Top
Concert "The Fugitives" in de Amer (1 oktober)
Zondag, 01. Oktober 2023, 12:30 - 17:30

Muziekcafé “De Amer” in Amen is een begrip in heel Nederland. Het oorspronkelijk bruine dorpscafé heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot één van de bekendste muziekpodia. Bekende namen als Douwe Bob, Tim Knol, Stephanie Struijk, Her Majesty en Spinvis zijn inmiddels kind aan huis.

In “De Amer” draait het om de muziek. De telefoons gaan op stil, de bar is dicht, iederéén blijft zitten waar hij zit en lijders aan de Nederlandse ziekte (kletsen tijdens het concert) worden uitdrukkelijk geweerd. Zo kan je de muziek in haar puurste vorm beleven.

Ook de buitenlandse artiesten zijn van topniveau. Dat geldt zeker voor The Fugitives, een Canadese folk band die al eerder in de Amer heeft opgetreden. De band bestaat uit een viertal vaardige muzikanten en zangers. Verwacht prachtig samenspel, schitterende, soms ontroerende teksten en een indrukwekkende variatie van gevoelige en soms wat ruigere folk nummers.

The Fugitives en De Amer zijn bereid speciaal voor Voeks een extra concert te programmeren op zondagmiddag 1 oktober. Uiteraard tegen betaling, dus u snapt zelf ook wel dat De Amer dan niet gaat zitten wachten op Voeks-leden die zich pas eind september aanmelden. Doe dat dus zo snel mogelijk! Mochten er op donderdag 20 juli nog plaatsen beschikbaar zijn, dan zal De Amer die plaatsen in de vrije verkoop gaan aanbieden. Gezien de reputatie van The Fugitives verwacht de Amer dat die plaatsen dan snel weg zullen zijn.

Het evenement wordt u als Voeks-lid aangeboden voor een eigen bijdrage van €26,-- Hiervoor krijgt u vooraf een kop koffie of thee met iets lekkers, een drankje in de pauze, en achteraf wordt gezorgd voor een hapje bij de borrel. Er is dus naast het stil genieten van de muziek, ruimte voldoende om ook elkaar weer te spreken.

Vanaf 12.30 is De Amer voor Voeks-leden open. Het concert begint om 14.00 uur en de sluiting zal rond 17.30 zijn.

Let op! De aanmeldingsprocedure is onlangs gewijzigd. Vanaf nu gebruiken we het standaard aanmeldingsformulier van Voeks. Voorheen kon u aanklikken voor welke activiteit u zich wilde aanmelden, maar nu moet u dat zelf aangeven in het eerste invulveld (Aanmelding betreft) op het formulier. Vul daar dus bijvoorbeeld in “The Fugitives op 1 oktober in De Amer”.

Locatie Amen