Het bestuur van Voeks regio Het Zuiden nodigt u en uw partner van harte uit om deel te nemen aan de Regionale Ledenvergadering (RLV) op: 

Vrijdag 15 maart 2024, 10.30u in Hotel de Borgh, IJshof 1, in Zevenbergen.

Bram Steenks, onze voorzitter, heeft er een eerste termijn van 3 jaren opzitten en is herkiesbaar. Bram heeft zich bereid verklaard door te gaan als voorzitter, dus het bestuur stelt voor hem te herbenoemen voor een volgende termijn. Ook onze coördinator Welzijn, Peter Verhulst, heeft te kennen gegeven graag door te willen gaan als coördinator Welzijn voor Regio Het Zuiden, en ook hier stelt het bestuur voor hem te herbenoemen voor een volgende periode.

Indien er leden zouden zijn die zich kandidaat zouden willen stellen voor een van beide functies, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken middels een email aan onze secretaris.

Aanmelden voor deze vergadering kan nog steeds! Door middel van het storten van Euro 15,00 per persoon voor de lunch bent u automatisch aangemeld. Rekening nr. NL93INGB0003307404 tnv VOEKS Regio Het Zuiden.

.  

Alleen als u geen gebruik wilt maken van de lunch, maar wel de vergadering of de lezing zou willen bijwonen, graag even aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de aanmeldknop. 

aanmelden knop

Vermeld dan bij het vak Opmerkingen of Vragen: "RLV 2024 - Geen Lunch"

 

Na de lunch zal er, zoals gebruikelijk, een interessante lezing worden gegeven. We kennen allemaal wel een of meerdere films van filmregisseur Stanley Kubrick (1928 – 1999), bijvoorbeeld Spartacus, A Clockwork Orange, The Shining of Eyes Wide Shut, zijn laatste film uit 1999. Al zijn film creëerden in eerste instantie veel kritiek, terwijl zij later juist veel lof oogsten.

Er zitten een aantal vaste patronen in zijn films. Als je die ontdekt, blijken al zijn films een diepere lading te hebben. Ton Sluman zal met een mix van filmfragmenten het verhaal vertellen van deze legendarische, mysterieuze filmregisseur.

We verheugen ons erop weer de nodige informatie met u te kunnen delen en weer een gezellig samenzijn te hebben.

Bijlagen:

Agenda_RLV_2024_03_01.pdf    Financieel_overzicht_2023.pdf 

Jaarverslag_2023_AH.pdf           Notulen_RLV_2023_03_10.pdf

Namens het bestuur van Voeks, Regio Het Zuiden, met vriendelijke groeten,

Annie Heeren-Snoys, Secr. Regio Het Zuiden