opgericht 16 april 1951

button 250x40 lid wordenbutton 250x40 Contact

 

Dit jaar wordt het kerstdiner op zaterdag 21 december gehouden. Gewoontegetrouw in restaurant Johanna’s Hof te Bakkum. Zoals u al een aantal jaren gewend bent, zal ook dit jaar live muziek te gehore worden gebracht. Nadat Geert Pranger de afgelopen jaren zijn keyboard had meegenomen, zal dit jaar mw. Judith van Boeghem haar keyboard meebrengen en de muziek voor haar rekening nemen.

Vanaf 16.30 uur wordt u welkom geheten met een glaasje prosecco, een koud en warm hapje en tweemaal een aperitief. Het diner begint met een trio van wild, pastrami van hert met pepermayonaise, bitterbal van wildragout en gegratineerde geitenkaasje met gebakken appel . Daarna een cappuccino van wildbouillon met paddenstoelen.

Bij het hoofdgerecht heeft u de keuze tussen: een malse hertenbiefstuk met een romige wildsaus met aardappelgratin en zuurkool of een gestoofde konijnbout met een saus van bockbier met aardappelgratin en zuurkool of gebakken scholfilet met risotto, spinazie en een paddenstoelensaus.

Vervolgens een Petit Dessert. Het diner wordt afgesloten met koffie of thee met friandises.

Tijdens het diner worden drie glazen wijn geschonken.

 

Aanmelden: Bij voorkeur via het aanmeldformulier op de website.  Per e-mail of telefonisch bij de secretaris of activiteitencommissaris is ook mogelijk. Vermeld daarbij eventuele dieetwensen. 

Kosten:

  • Voor leden en hun partner bedragen de kosten € 53,00 p.p.
  • voor niet-leden zijn de kosten € 66,00.

Het bedrag uiterlijk 15 december overmaken naar rekeningnummer NL63 ABNA 0561501386 t.n.v. Voeks Haarlem-Alkmaar te Heemskerk. 

Adres:   restaurant Johanna’s Hof

             Johannisweg 3

             1901 NX BAKKUM

Route naar Johanna’s Hof: A9, afslag Castricum, volg de N203 naar Castricum/Heiloo, afslag Castricum-Egmond (Castricum aan Zee) bij de rotonde rechtdoor, de Zeeweg op, na circa 2 km links ligt de Johanna’s Hof, tegenover het bezoekerscentrum van de PWN, De Hoep. 

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem, kunt u beter Zeeweg, Castricum invoeren, het restaurant ligt aan de Zeeweg richting Castricum aan Zee.

Wanneer u vervoer wenst naar deze bijeenkomst dan kunt u contact opnemen met het bestuur; de telefoonnummers vindt u onder de tab ‘’contact’ van de website en in de colofon van het Voeksnieuws, regio Haarlem/Alkmaar

Namens het bestuur hoop ik velen van u op zaterdag 21 december te mogen begroeten.