Shell Pensioen: Pensioenfonds van het jaar 2024

19 juni 2024

Shell Pensioen valt dubbel in de prijzen bij de Pensioen Pro Awards uitreiking! Het fonds is uitgeroepen tot ‘Pensioenfonds van het Jaar 2024’ én wint de Pensioen Pro Communicatie Award. “Shell Pensioen is al jaren een voorloper op het gebied van communicatie, dat blijkt ook nu weer”, prees de jury.

Awards dankzij innovatieve communicatie
De jury is vooral te spreken over het multimediaal platform ‘Own it’, dat het fonds speciaal heeft ontwikkeld voor vrouwen. Met dit platform deelt Shell Pensioen pensioeninformatie op een manier die beter aanslaat bij vrouwen en hen aanmoedigt actie te ondernemen. Met als uiteindelijk doel om het begrip over financieel welzijn en pensioen te versterken en het pensioenbewustzijn onder vrouwelijke deelnemers te vergroten. De jury ziet ‘Own it’ als een slimme manier om communicatie in te zetten voor een doelgroep die minder ontvankelijk is voor pensioencommunicatie.

Over de Pensioen Pro Awards
De Gouden Award ‘Pensioenfonds van het jaar 2024’ en Pensioen Pro Communicatie Award maken deel uit van de Pensioen Pro Awards, die jaarlijks worden uitgereikt voor uitblinkers, doordenkers en baanbrekers in de pensioensector. De award shortlist werd opgesteld door een vakjury. Shell Pensioen won de gouden Pensioen Pro Award na een publieke stemming, waarbij maar liefst 87% van de stemmen naar Shell Pensioen ging. De Pensioen Pro Communicatie Award is toegekend door de vakjury

Award 2024 nl