REGIO ARNHEM

REGIO BESTUUR

 

Functie  Naam  E-mail 
 Voorzitter Liesbet Petersen-Naarding  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Secretaris Ton van Seters  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester Sytze Huizinga Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coördinator Welzijn  Corneel Honhoff  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Coördinator Activiteiten    Dorry Muller-Evers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Ledenadministratie  Wilma van Seters-van Steen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ANDERE FUNCTIES

Contactpersoon ZKA        Ton van Seters                         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.