Jan Jaap van WeeringWellicht dat u het artikel in Voeksnieuws 2024 - 10 heeft gelezen over Jan Jaap van Weering, "De etiquettespecialist".

De regio Den Haag stelt u in de gelegenheid een Masterclass bij te wonen als vervolg op VN10. De etiquette & protocol expert Jan Jaap van Weering, bekend van AVRO/TROS tv-serie “Hoe “Heurt Het Eigenlijk?’’ zal u voorgaan in de wereld van Etiquette en Omgangsvormen. Naast de vele onderwerpen over etiquette, dresscode en correcte omgangsvormen, zijn er voldoende humoristische anekdotes van de grootmeester zelf.

Jan Jaap trad in 1980 in dienst bij de Marketing Retail-organisatie van Shell Nederland Verkoopmaatschappii B.V. Hier heeft hij ruim 28 jaar gewerkt, altijd in commerciële en communicatieve functies. Hij heeft trainees en collega's begeleid bij het correct omgaan met klanten. Zijn laatste functie was Huisstijlmanager bij Shell Nederland Verkoop.

Sociëteit “De Witte” is een besloten vereniging met ballotage voor particulieren. In 1782 opgericht en neemt al ruim 2 eeuwen een markante positie in het Haagse sociale leven in. Gehuisvest sinds 25 oktober 1870 in een monumentaal pand aan het Plein naast het beroemde Mauritshuis en het Binnenhof.

Let op: Bij een bezoek aan Sociëteit "De Witte" dient men bepaalde kledingvoorschriften in acht te nemen. Voor meer informatie is hier een link naar de huisregels van de Sociëteit.

Datum: woensdag, 13 november 2024
Locatie: Sociëteit “De Witte”
Masterclass: 15:00 - 17:00 uur
Maximaal: 60 personen
Kosten: De bijdragen van deelnemers bedragen € 35 p.p. voor leden. Partners worden als leden behandeld.

I.v.m. max aantal toegestane deelnemers is na aanmelding de daarna verzonden ontvangstbevestiging nog geen bevestiging van deelname! Deze volgt later met betaalinstructies!