HotelschoolrOok dit jaar houden we de traditie in ere en zijn van harte welkom bij de Hotelschool The Hague.

Op donderdag 12 december gaat dit plaatsvinden.

Het maximum aantal deelnemers is al bereikt. Aanmelding betekent dat u op de wachtlijst komt.

Deze is opgericht in 1929 en is daarmee één van de oudste onafhankelijke hotelscholen ter wereld. De school is sinds 2014 ieder jaar uitgeroepen tot beste publieke hotelschool van Nederland en behoort volgens QS World University Rankings tot de top Hospitality Management Schools wereldwijd. Sinds 2019 heeft de school volgens Keuzegids de beste Master in Business Administration.

In tegenstelling tot de mbo-variant ligt het accent niet op de uitvoerende taken in de bediening, maar op de taken van een manager.

  • Donderdag 12 december exclusief voor Voeks leden Regio Den Haag.
  • Ontvangst 17:45 - 18:00 uur, in een apart deel van de school.
  • Kerstdiner 18:30 Restaurant Le Début, Brusselselaan 2 in Den Haag
  • Maximum aantal deelnemers is 40 personen.

In de maand december serveert de school een 5 gangen Kerstmenu, nu nog niet bekend! Een belangrijk aspect voor studenten is het inschatten “kostenplaatje” voor een menu. In overleg met de Penningmeester is ook dit jaar besloten tot één totaal bedrag voor Kerstdiner incl. aperitief, amuses, wijn, alcoholvrije drank afsluitend met koffie/thee complet. Vooraf te betalen.

Verrast en nieuwsgierig geworden, meldt u zich aan via de website!

Houd rekening dat ontvangstbevestiging van aanmeldformulier nog geen bevestiging is van deelname! Deze volgt te zijner tijd i.v.m. capaciteit restaurant!