Back to Top

ALGEMEEN

In Het Sticht zijn de activiteiten met name gericht op Excusies (Natuur, Museum, Stad), Lezingen en  Sociale Events zoals de Nieuwjaarsbijeenkomst en het Kerstdiner. Daarnaast vindt jaarlijks in het voorjaar de Regionale ledenvergadering plaats. Allemaal aangename gelegenheden om contacten met de leden in de regio weer aan te halen!

Informatie over de individuele activiteiten zijn via de Agenda pagina of de links in het Jaaroverzicht beneden te vinden. Daarnaast worden ze maandelijks in Voeksnieuws aangekondigd en zal elke eerstvolgende aktiviteit op Homepage vaBELLE WEB 16 400x300n deze Het Sticht website worden vermeld. 

In principe zijn de bijeenkomsten elke derde dinsdag van de maand. Lezingen, de Regionale Ledenvergadering en de Nieuwjaars bijeenkomst vinden vanaf 2024 plaats op een nieuwe vaste locatie: Bistro Belle, Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud-Zuilen.

Het bestuur streeft ernaar om omstreeks de jaarwisseling het activiteiten programma van het komende jaar op de Agenda pagina van deze website te plaatsen alsmede per email/post toe te zenden.

JAARPROGRAMMA 2024 

 

 Datum  Onderwerp
 Dinsdag 9 Januari 2024  Nieuwjaarsbijeenkomst (Bistro Belle, Oud-Zuilen)
 Dinsdag 20 Februari 2024  Lezing Digitale Nalatenschap door Sander van de Meer (Bistro Belle, Oud-Zuilen)
 Dinsdag 19 Maart 2024

 Het Sticht Regionale Ledenvergadering & Lezing Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence , AI) door Herman de Jongste  (Bistro Belle, Oud-Zuilen)

 Dinsdag 16 April 2024  Lezing Alaska door Rika en Harry Houthuijsens  (Bistro Belle, Oud-Zuilen) 
 Dinsdag 21 Mei 2024  Excursie Beeldentuin en Raadhuis Hilversum
Dinsdag 18 Juni 2024 Boottocht Utrechtse grachten  
Woensdag 11 September 2024 Excursie Vreedenhof en Fort Nieuwersluis (Nieuwersluis)
 Woensdag 16 Oktober 2024  Wandeling Oud Zuilen en excursie Slot Zuilen (Oud Zuilen)
Dinsdag 19 November  2024 Lezing (Bistro Belle, Oud-Zuilen)
   

 

Beleid van Het Sticht  voor de georganiseerde activiteiten:

Om de kosten van onze activiteiten beheersbaar te houden, hanteert Het Sticht de volgende uitgangspunten:

  • Deelnemers aan een activiteit dienen zich tenminste 5 dagen tevoren aan te melden en te betalen, (tenzij in de vooraankondiging een andere termijn wordt genoemd),
  • Voor activiteiten met een beperkte capaciteit geldt de volgorde van  aanmelding en “vol is vol”. Eventueel zal met een wachtlijst worden gewerkt,
  • Deelnemers aan een museumbezoek die niet in het bezit zijn van een
  • Museumkaart, dienen zelf de toegangsprijs te voldoen bij de kassa van het museum,
  • In het geval van een annulering tenminste 5 werkdagen voor de datum van de activiteit, vindt volledige restitutie van gedane betalingen plaats,
  • In het geval van late annulering (minder dan 5 werkdagen voor de datum van de activiteit) wordt per geval achteraf bekeken of (gedeeltelijke) restitutie mogelijk is. Door Voeks Het Sticht al gemaakte “onvermijdbare kosten” worden niet gerestitueerd; kosten die op basis van nacalculatie worden gemaakt, komen wel voor terugbetaling in aanmerking;
  • Bedragen kleiner dan € 5,00 worden niet gerestitueerd;
  • Bij “no shows” vindt nooit restitutie plaats.

 

Van de meeste aktiviteiten wordt er een kort verslag geschreven die U vinden kunt op de webpagina Aktiviteiten -  Verslagen. Ter info, soms kan het gebeurden dat er na het aanklikken van een link in een dergelijk verslag om een Microsoft OneDrive password wordt gevraagd. In dat geval klikt U het pop-up venster dicht en klikt U de link opnieuw aan. Dit zou U toegang moeten geven tot bijvoorbeeld de foto's.

 

Activiteit 3 Naardermeer 2