Back to Top
Kerstdiner Het Sticht 2021 - Afgelast i.v.m. de Corona maatgregelen van de Overheid
Dinsdag, 14. December 2021, 17:00

 

Kerstdiner (Afgelast i.v.m. de Corona maatregelen van de Overheid))

Hotel Restaurant Oud London

Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist

Dinsdag 14 December 2021 om 16:00uur

 

https://www.oudlondon.nl

Receptie Tel.: (0343) 49 1245; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden bij Mike en Huib mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaling aub voor 1 december 2021, overmaken naar NL19 INGB 0000 5021 38 tnv Voeks Het Sticht

 

Locatie: Zie Routekaart


Oud London1

                Kesrtman       Kerstbal2

We naderen het einde van het jaar, tijd om te genieten van een feestelijk diner in Hotel Restaurant Oud London te Zeist.

U wordt om 16:00 uur ontvangen met een aperitief.

Daarnaast is er ook keuze uit het Hollands assortiment (bier, huiswijn, frisdrank, dagverse jus dorange en mineraalwater).

 

Rond 16:30 is er een 3 gangen menu van de Chef geserveerd aan tafel met passend wijnvoorstel.  Water, bruis en plat, is er uiteraard ook voor de BOBs onder u.

Het restaurant zorgt voor ovale tafels van 6 personen in een grote geventileerde ruimte.  Tussendoor organiseren we een tafelwisseling zodat u andere Voeks-leden kunt ontmoeten.

 

Begin december zal het menu naar u worden verzonden en zullen we u vragen een keuze te maken. Indien u een dieetverzoek heeft (bijv. glutenvrij, lactosevrij etc.) kunt u ons hiervan op de hoogte stellen en dan geven wij dat aan het restaurant door. 

Er is voldoende parkeergelegenheid rond het hotel. U kunt ook overnachten in het hotel zelf, te boeken via de hotelreceptie voor 105 euro per kamer inclusief ontbijt. We hebben een optie op 5 kamers die tot 5 december duurt.

 

Houd er rekening mee dat we ivm corona een QR-code moeten laten zien en een identiteitsbewijs tonen (regels voor horeca). Ook zal het restaurant om 20.00 moeten sluiten. 

Kosten: Leden 58 Euro per persoon.  Uw partner is ook welkom, dan is het 116 euro voor beiden. Voor een niet lid anders dan uw partner zijn de kosten 73 Euro.